De mannen van Sanidump, met van links naar rechts Rémon, Arjan, Remco, en Ed.
De mannen van Sanidump, met van links naar rechts Rémon, Arjan, Remco, en Ed.

Het enige dat Sanidump dumpt, is de prijs

lopende zaken

DELFT – Sanidump heeft uitsluitend A-merken en is nog eens de goedkoopste. "Dat zeggen ze we niet alleen, kom kijken en vergelijk het zelf", zegt de trotse bedrijfsleider Arjan Baggerman.

De naam Sanidump doet bij sommigen helaas vermoeden dat het hier om opgekochte restpartijen gaat. "Alles wat in onze showroom te zien is is nieuw besteld. Het zijn A-producten met een garantie van 5 tot 10 jaar. Het enige dat we hier dumpen ís de prijs." De reden dat Sanidump deze lage prijzen kan hanteren, is het feit dat Nederland inmiddels 31 Sanidump megastores telt. Hierdoor kan grootschalig worden ingekocht – en daar plukt de klant de vruchten van. Sanidump heeft alles in huis om van een badkamer een mooi plaatje te maken. Medewerkers van Sanidump kunnen, op een groot tv-scherm met een professioneel 3D ontwerp, laten zien hoe dat plaatje eruit ziet. Alle, bij Sanidump verkrijgbare artikelen, kunnen in de ontwerpen worden verwerkt. Zo wordt het eindresultaat nóg fraaier en kom je niet voor visuele verrassingen te staan.
Sanidump verkoopt haar producten tegen bodemprijzen. Voor wie het graag nóg voordeliger wil, is er op de eerste verdieping van het pand aan de Schieweg 73-75 nog een outlet-afdeling waar de showroomartikel tegen absolute stuntprijzen worden verkocht. "We hebben voor elk budget een badkamer", zegt Baggerman. "Van een badkamer voor 1695 euro tot de meest luxueuze en exclusieve badkamer."
Sanidump staat verder bekend om haar snelle levertijden. "En als het door omstandigheden noodzakelijk is een levering te bespoedigen, dan kunnen wij hierin vaak voorzien door onze goede contacten met de leveranciers." Ook heeft Sanidump een professionele aftersales-afdeling. Is er na afloop iets niet helemaal naar wens, dan wordt er altijd weer een passende oplossing gevonden.
Meer info: www.sanidump.nl.