Dutch Dream Delft heeft tegenwoordig een uitgebreide outletafdeling.
Dutch Dream Delft heeft tegenwoordig een uitgebreide outletafdeling. Foto: PR

Een goed bed voor een donszacht prijsje bij Dutch Dream

kijk op de wijk

Voor wie op zoek is naar een nieuw ledikant, matras of boxspring voor een donszacht prijsje loont een bezoekje aan Dutch Dream Delft. Sinds kort heeft de slaapspecialist een uitgebreide outletafdeling.

"Onlangs hebben we de bovenverdieping omgebouwd naar outletstore", vertelt Betty Staring van Dutch Dream. "Op een oppervlakte van 600 vierkante meter vindt je hier een ruim aanbod aan matrassen, boxsprings, kasten, noem maar op. Alle showmodellen en opruimingsmodellen van onze filialen in Hazerswoude en Ter Aar brengen we samen hier in Delft. Dat betekent dat je hier voor een heel aantrekkelijke prijs een heel mooi en goed bed kunt vinden."

What you see..
Het is wel echt outlet, waarschuwt Staring: "What you see is what you get. De modellen die er staan zijn niet aan te passen, en het kan ook zijn dat er geen andere exemplaren meer van te krijgen zijn, bijvoorbeeld als het de laatste van een modellenserie is." Voor wie dat geen probleem vindt is de nieuwe Outletafdeling van Dutch Dream zeker een bezoekje waard.

Advies en assortiment
Is dat wél een probleem, bijvoorbeeld omdat je twee bijpassende bedden wil hebben, dan heeft Dutch Dream natuurlijk ook een ruime keus op de andere afdelingen. Je kunt bij de Delftse slaapspecialist terecht voor goed slaapadvies (ja, dat is belangrijk) en mooie en goede bedden en bedaccessoires van gerenommeerde merken als Caresse, M-Line en Eastborn.

Bed op maat
Wil je een bed echt helemaal naar jouw smaak en wens, dan is Dutch Sleep, het eigen merk van Dutch Dream, een goede keus. "Het zijn niet alleen goede bedden, van Nederlands fabricaat van Nederlandse materialen, maar wij kunnen ze ook nog eens helemaal naar uw eigen wensen aanpassen", aldus Betty Staring. "Extra lengte of breedte, aparte materialen, aanpassingen die nodig zijn vanwege ziekte of handicap, het kan allemaal. Met Dutch Sleep kan iedereen zijn eigen unieke bed samenstellen!"

Ruime openingstijden
Dutch Dream Delft is te vinden op Leeuwenstein 23. Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 10.00-17.30 uur, op vrijdag van 10.00-21.00 uur, op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op de eerste en laatste zondag van de maand zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer info, een impressie van de winkel en het assortiment: www.dutchdreamslapen.nl