Vestigingsmanager Frans Meeuwisse: ‘Voor beide merken zijn onze verwachtingen hooggespannen.’
Vestigingsmanager Frans Meeuwisse: ‘Voor beide merken zijn onze verwachtingen hooggespannen.’

Nieuwe wind bij Opel- en Citroëndealer Motorhuis

autonieuws

DELFGAUW - Met een strak gespoten gevel staat het pand van Opel- en Citroëndealer Motorhuis aan de Exportweg in Delfgauw er weer fris bij. "Het is één van de manieren om te laten zien dat we helemaal 'back in business' zijn", zegt vestigingsmanager Frans Meeuwisse, verwijzend naar de recente overname van het dealerbedrijf door de Spuigroep.

"Er waait een nieuwe wind, dat merk je aan alles…" Het zijn geen loze woorden. Wie de showroom binnenstapt, voelt het direct. Een vriendelijke ontvangst, adviseurs die je in alle rust even laten rondkijken en ruimte, heel veel ruimte. Links van de receptie staan de Citroëns, rechts de Opels. De verdieping biedt plaats aan een veelheid aan jonge occasions. Meeuwisse: "Maar het allerbelangrijkste is dat de klant zich op zijn gemak voelt. Én dat we er meer dan ooit voor in zijn om nette zaken te doen. De opdracht van de nieuwe eigenaar is daarbij helder: Wij gaan niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige en duurzame relatie."

Citroën
Aan de populaire merken die Motorhuis vertegenwoordigt, zal het volgens Meeuwisse óók zeker niet liggen. "Citroën biedt voor elk wat wils", zegt hij enthousiast. "En het merendeel van de modellen is lekker eigenzinnig en leuk. Van de stoere C1 tot de luxe C4 en de C4 Grande Picasso. En natuurlijk de opvallende C4 Cactus en de gloednieuwe C3 die in dezelfde lijn is ontworpen. Mét heel veel leuke details die precies op de wensen van de klant zijn af te stemmen."

Opel
Opel komt dit jaar in totaal met maar liefst zeven nieuwe of vernieuwde modellen. De stoere, SUV-achtige maar compacte Karl Rocks én het nieuwe vlaggenschip Isignia Grand Sport zijn er al. Van dat laatste model volgen nog de allround Sports Tourer en de avontuurlijke Country Tourer. Meeuwisse: "En verder verwachten we op korte termijn onder meer de Crossland X in het - ook nog compacte - B-segment én een sportieve cross-over als aanvulling op de Astra en de Zafira (het C-segment, red.). Kortom: Voor beide merken zijn onze verwachtingen hooggespannen."