Het enthousiaste team van Zizzi, met van links naar rechts: Sandra, Marcella, Cherry, Lien, Margo en Cindy.
Het enthousiaste team van Zizzi, met van links naar rechts: Sandra, Marcella, Cherry, Lien, Margo en Cindy.

Zizzi is helemaal happy op haar nieuwe stek aan de Paradijspoort

lopende zaken

DELFT – Zizzi is verhuisd naar een nieuw en groter pand aan de Paradijspoort in Delft. Ondertussen dient het de vorige winkel aan de Brabantse Turfmarkt nog tot 24 juni als outletstore, vol met koopjes.

Het bevalt Zizzi uitstekend op haar nieuwe stek. Winkelend publiek kan hier nu heerlijk door de ruim opgezette winkel struinen, op zoek naar een nieuwe outfit. De aanloop in dit stukje Delft is uitstekend en de reacties van klanten zijn louter positief. "Het loopt hier allemaal nog beter dan we hadden durven hopen", vertelt storemanager Cherry Bakker-van Steenbergen. "Ook ons openingsweekend, dat vorige week vrijdagmorgen begon, was super." De eerste twintig klanten kregen een golden ticket, dat recht heeft op 50 procent korting op de collectie. Verder gold voor iedereen het hele weekend drie halen twee betalen.

In het nieuwste pand aan de Paradijspoort zijn de nieuwste collecties te vinden. De 'oude' winkel aan de Brabantse Turfmarkt is de komende twee weken een soort outletstore, waar damesmode tegen kortingen oplopend tot 50 procent de deur uit gaat.

Kleding van het hippe Deense merk Zizzi begint bij maat 42 en is verkrijgbaar tot maat 56. "Wat wel bijzonder is, is dat we werken met maandcollecties", vertelt Cherry. "Elke maand arriveert weer nieuwe mooie kleding in de winkel. Als je bij ons binnenstapt, is er dus altijd weer iets nieuws te vinden."

En daar blijft het niet bij. "Want naast het feit dat we een hele leuke collectie hebben, staan we hier altijd met een koffie en een brede glimlach voor klaar om iedereen goed stijladvies te geven."
Benieuwd? Kom langs of check de Facebook-pagina van Zizzi Delft.