Theater de Veste: theater, ontmoetingsplek en meer.
Theater de Veste: theater, ontmoetingsplek en meer. Foto: Washand Ramlagan

Wordt u de nieuwe adviseur van Theater de Veste?

advertenties

Heeft u een hart voor cultuur en voor onze stad? Solliciteer dan naar een plek in de op te richten Raad van Advies van het Delftse theater.

Theater de Veste zoekt adviesleden die prikkelen, adviseren en inspireren. En de ogen en oren van het publiek en de samenleving zijn. Om goed contact te houden met wat er speelt in de samenleving en de blik naar buiten gericht en scherp houdt. Het theater zoekt adviesleden die hart voor cultuur en voor onze stad hebben. En verschillende groepen uit de samenleving vertegenwoordigen. Dit kunnen regelmatige bezoekers van het theater zijn, maar ook personen die ideeën hebben hoe de stad en het theater te verbinden.

Aanmelden?
Bent u enthousiast om één van de acht personen in de theater adviesraad te zijn? En heeft u goede ideeën voor Theater de Veste? En heeft u tijd en zin om drie keer per jaar met directeur Jan Bartels en medewerkers van het theater te vergaderen? Stuur dan voor 20 juni aanstaande een korte motivatie naar info@theaterdeveste.nl. Het theater wil de week daarna graag kennismaken met de kandidaten. Als u nog inhoudelijke vragen heeft over deelname kunt u via het genoemde e-mailadres contact opnemen of bellen met 015 – 213 15 23.

Over Theater de Veste
Theater de Veste is een sterke speler in Delft en de regio en winnaar van 'meest gastvrije theater van Nederland'. Het theater programmeert jaarlijks 200 voorstellingen en activiteiten. Theater de Veste kent diverse samenwerkingspartners uit de stad waaronder de TU Delft en diverse culturele en maatschappelijke organisaties.