Kom jij ook bij REKI groeien? (Foto: PR)
Kom jij ook bij REKI groeien? (Foto: PR) Foto: PR

REKI biedt liefdevolle kinderopvang of een te gekke BSO!

kijk op de wijk

REKI is kiezen voor persoonlijke en liefdevolle aandacht voor je kind in een andere omgeving dan thuis. Welke ouder wil dat niet?

Vanaf dag één bouwt de vaste leidster een warme band op met u en uw kind. "Kinderen hebben een plek nodig waar zij zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen", stelt directeur Conny Immers. "Ons vaste team medewerkers kent elk kind en elke ouder en dat is belangrijk. Bezoekers zeggen vaak dat de kinderen lekker zichzelf zijn en zo gezellig spelen met de andere kinderen en de leidsters. Ook krijgen wij complimenten over de kleine babygroep die de luxe heeft van een grote ruimte."

Ritme van thuis
De pedagogisch medewerker neemt bij REKI het ritme van thuis over in gewoontes, voeding en slapen. Daardoor voelt uw baby zich comfortabel in de kleine groep. "Wij willen graag inspelen op de ontwikkelingen die in 2018 voor babyopvang gaan gelden", aldus Immers. "Onze babygroep is klein, elk kind krijgt de kans om in eigen tempo zich te ontwikkelen." "Daarnaast bieden we nieuwe activiteiten zoals massage, chillen en brabbelen op muziek. Ook spelletjes om tastzintuigen te prikkelen vinden de kinderen ontzettend fijn", vult babyleidster Willy aan. In de peutergroepen ligt het accent op samen spelen en samen delen. "Elk kwartier bieden wij een ander programma aan, waarin elk kind de ruimte krijgt om eigen keuzes te maken. Door het gebruik van een vast ritme weten de kinderen waar zij aan toe zijn en dit zorgt voor rust en binding met elkaar." REKI werkt met thema's, waardoor kinderen o.a.: taalvaardigheid, rekenen en sociale vaardigheden leren en waarbij hun grove en fijne motoriek gestimuleerd wordt.

Telkens anders
Bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) is niets te gek. Daar bepalen de kinderen zelf wat ze willen doen na een schooldag. "Ik vind het leuk om tekens weer een andere uitdaging of activiteit aan te bieden." zegt leidster Renate. "Lekker uitrazen in de grote achtertuin, chillen in de tunnel of voetballen op het plein zijn vaak de buitenactiviteiten waar kinderen voor kiezen." Ook in de twee binnenruimtes kan volop gespeeld of geknutseld worden. REKI biedt ook voorschoolse-, tussenschoolse- en vakantieopvang aan. Wie kiest voor REKI, kiest voor een geweldige tijd in opvang!
Kijk op www.reki.nl of op onze Facebooksite en vraag een vrijblijvende rondleiding aan via info@reki.nl.