De deelnemers van de BBQ Battle, met links winnaar Jaap-Jan Kuijper.
De deelnemers van de BBQ Battle, met links winnaar Jaap-Jan Kuijper.

Jaap-Jan Kuijper wint barbecue-wedstrijd bij Makro Delft

lopende zaken

DELFT – Bij de Delftse vestiging van Makro was vorig weekend de BBQ Battle. Vijf klanten van deze vestiging streden om de titel Baas BBQ Makro Delft. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Jaap Brouwer, riep Jaap-Jan unaniem uit tot winnaar.

De Delftse Makro vestiging was vorige week zaterdag geheel en al gehuld in BBQ-sferen. Vijf ondernemers van de vestiging waren verkozen om mee te dingen om de titel Baas BBQ Delft. Alle noodzakelijke accessoires stonden opgesteld op het wedstrijdterrein. De deelnemers kregen een zogenaamde Mystery-box aangereikt waarin geheimgehouden ingrediënten zaten die moesten worden bereid.

Al snel na het startschot dwarrelde de rook boven de barbecues en konden het vlees en de vis op de gril. Behalve juryleden die kritisch toezagen op de bereiding, keken ook geïnteresseerde klanten mee. Zowel juryleden als klanten konden het resultaat direct proeven en beoordelen.

Winnaar Jaap-Jan mag zich een jaar lang Baas BBQ Makro Delft noemen. Juryvoorzitter Jaap Brouwer roemde de winnaar om zijn originaliteit en creativiteit maar bovenal om de fantastische smaakbeleving! Jaap-Jan ontving een Makro cheque ter waarde van euro 150. Daarnaast neemt hij 10 juni in Vianen deel aan de landelijke finale die wordt geleid door juryvoorzitter top-kok Jeroen Robberegt.

Over Makro
Makro richt zich op kleine zelfstandige ondernemers en heeft een breed food- en non-food-assortiment. Makro wordt een unieke marktplaats waarin kleine en grotere ondernemers elkaar kunnen vinden en zaken met elkaar kunnen doen. De nieuwe Makro is gebaseerd op drie pijlers: ondernemers kunnen bij Makro inkopen & shoppen, werken & netwerken en zakendoen met andere ondernemers.