Laureen Hu van Karate & Kubodo Delft won onlangs de eerste prijs op de open West Brabantse Kampioenschappen. Chapeau!
Laureen Hu van Karate & Kubodo Delft won onlangs de eerste prijs op de open West Brabantse Kampioenschappen. Chapeau!

Kampioenuhhhhhh

Algemeen

Wederom druppelden de kampioensfoto's afgelopen week weer binnen. En wie na een jaar van bloed, zweet en trainen de beste was, verdient een plekje in deze krant.

Dames Veteranen A van Hudito was, met nog vier wedstrijden te gaan, al kampioen geworden in de eerste klasse. Proficiat!
Het korfbalteam Paal Centraal 2 was na dertien wedstrijden, waarvan het er twaalf won, al zeker van de titel. Echte kampioenen!
Het Hudito G1-team is dit seizoen kampioen van Nederland. Een prestatie van formaat waar de spelers van dit team trots op mogen zijn!
De meiden onder 17 van Concordia zijn kampioen geworden in de eerste klasse. Gefeliciteerd meiden!
De kampioenen van Concordia JO11-13. Met op de foto van links naar rechts, op de tweede rij:  Toon, Max en keeper Guido. Op de onderste rij Jerry, Zdravko, Lucas, Jochem en Maite. Boven coach Matthijs.
 De Delftse lacrosse dames zijn kampioen. Delft Lacrosse viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan, wat de winst van de dames des te mooier maakt.
Jongens C1 van Ring Pass won vorig weekend óók van De Kieviten. Ze zijn hiermee het hele seizoen ongeslagen – en kampioen! Gefeliciteerd mannen.