Onze klanten willen er gewoon goed uitzien
Onze klanten willen er gewoon goed uitzien", aldus Sue van Capelli Haarmode. (Foto: EvE)

Capelli Haarmode: "Elegant, daar staan we voor"

kijk op de wijk

Sue van Capelli Haarmode aan het Vrouw Juttenland hoeft niet lang na te denken als je haar vraagt waarin zij zich onderscheidt van de vele andere kapsalons in Delft. "We zijn kleinschalig en knus. Mensen voelen zich bij ons snel thuis."

Dat klinkt haast 'gewoontjes', in een branche waar hip, trendy en vijftien soorten koffie tijdens het wachten de trend lijkt te zijn. Maar Sue, Pascalle, Jennifer en Mirjam denken daar anders over.

Aandacht
"Dat we een lage drempel hebben is juist heel belangrijk voor ons. We krijgen hier allerlei mensen binnen: jong en oud, rijk, arm, hip en huiselijk, Delftenaren, toeristen en expats. En allemaal krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Bij ons krijg je altijd de complete service: wassen, knippen, gel, allemaal inclusief", benadrukt Sue. En als dat betekent dat de baard van een man even opgeknapt moet worden, dan doet Sue dat óók. Vaste prijzen en goed advies. "We zijn niet opdringerig. mensen beslissen zelf." De gedachte daarachter? "Haarverzorging is persoonlijk en lichamelijk: we moeten wel aan je hoofd zitten. Dan moet er ook een basis van vertrouwen zijn." Dat vertrouwen zit wel goed als we de Facebooksite van Capelli mogen geloven: bij de recensies krijgt het team van Sue de volle vijf sterren. "De enige kapper in Nederland die aan mijn haar mag zitten", aldus een blije klant.

Elegant
Capelli Haarmode is laagdrempelig, maar gaat tegelijkertijd mee met de nieuwste trends in haarmode. "Natuurlijk blijven we bij. En we kunnen echt ook wel de moderne, aparte dingen", aldus Sue. "Toch is dat niet waar de meeste van onze klanten voor komen. Zij willen er gewoon goed verzorgd uitzien. Elegant, daar staan we voor." Sue en haar mensen staan daarnaast vooral voor wie ze zijn: vakmensen met hart voor hun klanten en kennis van zaken. Dat blijkt ook uit de haarverzorgingsproducten die Capelli Haarmode verkoopt: "Het is belangrijk dat je de goede producten gebruikt, die bij jouw haar passen. Producten die echt iets dóen. Ik verkoop alleen dingen waar ik zelf achter sta." Wie zo trouw is aan zichzelf, krijgt ook trouwe klanten. En die zijn er, al bijna twintig jaar lang!