Het pand van Autoschade OostAmbacht, overduidelijk herkenbaar op het bedrijventerrein in Nootdorp.
Het pand van Autoschade OostAmbacht, overduidelijk herkenbaar op het bedrijventerrein in Nootdorp.

Autoschade OostAmbacht herstelt niet alleen auto's

autonieuws

Alles dat bij Autoschade OostAmbacht weer de deur uit gaat heeft één ding gemeen: het komt mooier naar buiten dan dat het naar binnen kwam.

In de werkplaats van dit bedrijf aan de Tijdemanstraat 9 in Nootdorp kunnen en worden allerlei verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Natuurlijk worden hier beschadigde auto's hersteld, maar ook brommers, scooters, fietsen en zelfs keukenkastjes worden er weer opgekalefaterd. "Alles dat je kan spuiten dat spuiten we", zegt eigenaar Robert van der Ende. "Wat bijzonder is aan wat wij doen, is dat wij alle spullen die binnen komen altijd weer mooi willen maken. Als we klaar zijn dan moet het echt goed zijn, anders gaat het de deur niet uit.
Van der Ende richtte het bedrijf Autoschade OostAmbacht in 2001 op, na eerst jarenlang voor een baas gewerkt te hebben. Het bedrijf begon kleinschalig, maar het team telt inmiddels vijf man. Zij werken vanuit een modern en opvallend pand op het bedrijventerrein. Rond de entree is hier enkele jaren geleden namelijk een fraai oranje vierkant gemaakt.
Autoschade OostAmbacht herstelt en ontzorgt. De klant hoeft alleen z'n voertuig en schadeformulier mee te nemen, het team van OostAmbacht handelt alles verder af. "We zorgen ervoor dat alle zaken met de verzekeraar altijd in goede banen lopen", zegt Van der Ende. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto's.
Autoschade OostAmbacht werkt met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert. Autoschade OostAmbacht bevindt zich aan de Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9 in Nootdorp. Bel voor meer info naar 015 - 310 69 03 of kijk op www.oostambacht.nl.