Deze flyer zit deze week bij de krant Delft op Zondag: 20 euro korting op je Strellson-aankoop.
Deze flyer zit deze week bij de krant Delft op Zondag: 20 euro korting op je Strellson-aankoop.

Super Summer Offer bij Strellson Delft

advertenties

DELFT – Deze week vind je in de krant Delft op Zondag een flyer van Strellson. De winkel Strellson Delft aan de Oude Langendijk 10 heeft namelijk tot en met 31 augustus een Super Summer Offer.

De flyer bevat een kortingspas. Neem die mee naar de winkel. Bij het aanschaffen van kleding in de winkel Strellson Delft kun je dan een korting van 20 euro tegemoet zien. "Strellson heeft twee winkels in Nederland", zegt eigenaar Yvo Sonneveld. "Wij zijn de vertegenwoordiger in Delft en er is ook een winkel in Haarlem. Ook daar geldt het Super Summer Offer."
Strellson is Zwitserlands grootste herenmodemerk, onderdeel van de Holy Fashion Group. Opgericht door de mode-ondernemers en voormalig Hugo Boss eigenaren Uwe en Jochen Holy. Gemikt wordt op mannen tussen de 25 en 40 jaar oud: betaalbare zakelijke en casual mode.
De collectie van Strellson bestaat onder meer uit overhemden, broeken, sweaters, colberts, jacks, maar ook kunnen hele kostuums op maat gemaakt en samengesteld worden. Kom nu naar de winkel in Delft. Of als je net even in de regio Noord-Holland bent, dan ga je naar de winkel in Haarlem. Koop de kleding die bij je past en krijg dan ook nog eens 20 euro korting op de aanschafprijs! Telefoon: (015) 215 09 80. Internet: www.strellsondelft.nl. Het adres in Haarlem is Anegang 34, telefoon: (023) 531 05 99.