Brand Manager Martijn van Reenen draait bijna zelf door tijdens de Dealer Draait Door Dagen bij Preuninger Hyundai.
Brand Manager Martijn van Reenen draait bijna zelf door tijdens de Dealer Draait Door Dagen bij Preuninger Hyundai.

De Dealer Draait Door Dagen: volop acties bij Preuninger Hyundai

advertenties

YPENBURG – De Dealer Draait Door Dagen is een landelijke actie die onlangs bij Preuninger Hyundai is begonnen. Bij deze actie zijn er op diverse vlakken geweldige aanbiedingen.

Eén ervan is Private Lease. Voor een aantal modellen is er een aantrekkelijk Private Lease aanbod, te weten voor de Hyundai i10, i20, i30 en de Ioniq. "Hierbij gaat het om een Private Lease contract op basis van zestig maanden en 10.000 kilometer per jaar", legt Brand Manager Martijn van Reenen uit.
De maandbedragen zijn respectievelijk 189, 259, 379 en 399 euro. Een andere mogelijkheid is financiering bij aanschaf van een nieuwe auto. Koopt u een auto, dan kunt u die met een financieringsregeling betalen en dat tegen een rentepercentage van slechts 2,99 procent. "En dan is er nog de inruilregeling", zegt Van Reenen. "Bij de aanschaf van een nieuwe auto uit ons aanbod, geldt een inruilvoordeel dat kan oplopen tot 3.000 euro, afhankelijk van het model waar uw interesse naar uit gaat."
De Dealer Draait Door Dagen is een landelijk uitgerolde campagne. Het merk heeft met de actie nogal groot uitgepakt. In allerlei kranten is er veel advertentieruimte voor ingeruimd en er draait een Facebook-campagne mee. "Inclusief radiocommercials", gaat Van Reenen verder. "En onze hele showroom is natuurlijk helemaal met alle campagne-uitingen van de Dealer Draait Door Dagen uitgerust. Dit is de grootste campagne van het jaar!"
Preuninger Hyundai draait volop mee. Er wordt veel voordeel gegeven, volgens Van Reenen misschien zelfs wel tè veel voordeel. "En er is voor ieder wat wils!"
Hyundai is een Zuid-Koreaans merk, dat staat voor kwaliteit. Het merk geeft vijf jaar garantie op alle nieuwe Hyundai's, zonder kilometerbeperking. In verhouding heeft een Hyundai lage onderhoudskosten en een grote restwaarde. "De huidige modellenlijn is ontwikkeld voor en door de Europese markt", legt Van Reenen uit. "En de elektrische auto Ioniq is vooral onder zakelijke rijders heel populair, mede vanwege zijn gunstige bijtelling van 4 procent."
Andere modellen van Hyundai, dat zijn de i40, waterstofauto IX35 Fuel Cell, de Tucson en de Santa Fé. Een múst om eens langs te komen, zeker tijdens deze Dealer Draait Door Dagen!

Preuninger Hyundai
Laan van Waalhaven 417
2497 GM Den Haag-Ypenburg
(070) 307 39 50
www.preuninger.nl/vestiging/haagland-ypenburg