Laura Wildenberg van Juwelier Warnaar en de Deense ontwerpers Tim en Daniel Christensen.
Laura Wildenberg van Juwelier Warnaar en de Deense ontwerpers Tim en Daniel Christensen.

Spirit Icons: betaalbare sieraden voor de moderne vrouw

advertenties

DELFT - Laat u verleiden door Spirit Icons, het nieuwste sieradenmerk bij Juwelier Warnaar. Dit is Scandinavisch design voor een aantrekkelijke prijs.

De meeste items variëren in prijs van 26 euro tot 120 euro. Prachtige ringen, verfijnde colliers of juist een statement piece? U vindt het in de uitgebreide collectie.
Welk type bent u? Een gold girl? Of gaat u eerder voor een vintage look? Uniek aan Spirit Icons zijn de verschillende varianten waarin de ontwerpen worden uitgebracht. In de meeste gevallen heeft een ring, collier, oorsieraad of armband vier uitvoeringen. Naast sterling zilver worden de ontwerpen bijvoorbeeld ook uitgevoerd in geoxideerd zilver, 18 karaats verguld en rosé.

Eigen look
De sieraden zijn vrouwelijk en geven de kans een eigen look en stijl te creëren. De designers, Tim en Daniël, streven ernaar tijdloze en elegante sieraden te ontwerpen. De collectie richt zich op vrouwen die gaan voor kwaliteit en van een vlotte, unieke stijl houden. "We willen alle vrouwen hét sieraad bieden waarbij ze zich goed voelen", aldus de Deense heren.
Alle sieradenseries hebben een herkenbare naam, zoals Pure, Dream of Northstar. Sommige lijnen tonen een strak design, slechts uitgevoerd in het edelmetaal en andere zijn royaal voorzien van handgezette zirkonia's voor volop glans. De sieraden zijn massief en hebben daardoor echt body. De lijn Northstar is zelfs voorzien van diamant.
Mix en match een aantal ringen of kies voor een complete set met collier en oorsieraad. In de juwelierswinkel aan de Brabantse Turfmarkt 74 in Delft vindt u mooie voorbeelden en krijgt u een passend advies om een keuze te kunnen maken.
Meer weten? Kom gerust langs, kijk op de website www.juwelier-warnaar.nl, bel naar 015-2125471 of mail naar delft@juwelier-warnaar.nl.