Afbeelding
Foto: PR

Take C'hair Delft breidt nu al uit

advertenties

"Sinds kort zijn we ook op dinsdag open", vertelt Pamela Berghegen, manager van de kapsalons. Inmiddels zijn er al zes salons van die naam, waarvan de vestiging in Delft de nieuwste is.

Talent gezocht
Voor een aantal van deze salons zijn we op zoek naar topstylisten, maar ook aankomend kappers. Bovendien is er in ons pand een mooie ruimte te huur voor een zelfstandige professional, zoals een schoonheidsspecialiste of een waxbar." Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen via Facebook, of een bericht sturen aan p.berghegen@take-chair.nl.

Geschoolde specialisten
Kan Pamela ook uitleggen waarom het zo goed gaat met haar salon? "Dat komt denk ik omdat wij niet alleen een mooie en gezellige ambiance bieden, maar ook alle trends en technieken beheersen. Bij ons werken geschoolde specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van haarkleuring. Iedereen kan kleuren. Maar kleuren met behoud van de haarkwaliteit, dat vraagt om geschoolde, ervaren kapsters en topproducten. Onze mensen scholen zich voortdurend bij. En toch vragen we voor deze topkwaliteit een hele normale prijs!"

Take C'Hair Delft
Binnenwatersloot 18a
2611 BK Delft
Tel. 015-3061221

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 9.00-18.00 uur, Vrijdag 9.00-20.00 uur. Zaterdag 9.00-17.00 uur.
www.take-chair.nl