Foodfestival Rrrollend komt naar Delft
Foodfestival Rrrollend komt naar Delft Foto: PR

Foodfestival en meer …

advertenties

De dagen worden langer en de temperaturen stijgen. Het kriebelt en men trekt erop uit op zoek naar bijzondere evenementen. Komend weekend hoef je niet ver te zoeken: Foodfestival Rrrollend begint dit jaar hun seizoen bij Lijm & Cultuur met ruim 20 foodtrucks. En er komt meer!

Foodfestival Rrrollend 5 t/m 7 mei
Voor iedereen die trek heeft, maar nog niet weet waarin! Rrrollend Delft is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje en vermaak houdt. Met de tientallen foodtrucks en talloze optredens wordt het lastig kiezen. Van Franky's Soulfood van de BBQ tot inspirerende salades. Bevrijdingsdag en de dagen erna waren nog nooit zo lekker en leuk. Kom alleen, met je vrienden, met je kinderen of met je moeder! Je kunt vrijdag van 16 uur tot 23 uur terecht, zaterdag van 12 uur tot 23 uur en zondag van 12 uur tot 21 uur.

PEiL, PEiK en Lustrum
Traditiegetrouw organiseert de Delftse Studenten Roeivereniging Proteus Eretes de PEiL en PEiK roeiwedstrijden op de wilde wateren van de Schie. In het weekend van 13 en 14 mei is het weer zo ver en is het een drukte van belang met boten, roeiers, familie en fans. Temidden van die gezellige chaos viert Proteus Erestus het 14e Lustrum met een episch feest op zaterdag: het Resonant Festival.

Experiment Delft gaat door
De Chaos aan de Schie is weer voor even ten einde, maar onze lunchroom Experiment Delft gaat gewoon door en is alle werkdagen open van 10 uur tot 17 uur. Maar let op: vrijdag 5 mei zijn we gesloten, die dag kun je vanaf 16.00 uur lekker eten en drinken bij Rrrollend Delft.
De actuele agenda van Lijm & Cultuur en alle bijzonderheden en links naar evenementen vind je op de websites: www.lijmencultuur.nl