Afbeelding
Foto: PR

Opening SUP-R.

advertenties

DELFT - Op 20 april 2017 heeft SUP-R. voor het eerst haar deuren geopend! Na een lange verbouwing is het eindelijk zover om het resultaat aan het publiek te tonen.

De nieuwe zaak is van dezelfde eigenaren als Moodz eten en drinken aan het Vesteplein. En met SUP-R brengen George en Monique Zevenbergen weer een echte, vernieuwende eyecatcher naar de stad Delft. SUP-R. is een NEW STYLE WAREHOUSE, gevestigd in een oud grachtenpand aan de Wijnhaven 9, midden in het historische centrum van Delft. Het is een plek waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Ontdekkingsreis
Een bezoek aan SUP-R. staat voor een ontdekkingsreis door een diversiteit van FASHION, LIFESTYLE, BEAUTY, FOOD AND SUP-R. CAFE. Een plek waarbij de totaal beleving gevoeld wordt van een WAREHOUSE, inspiratie kan worden opgezogen en er geen grenzen meer bestaan. SUP-R. biedt de producten en diensten die hiervoor zorgen.

Liefde in gestopt
Eigenaar Monique Zevenbergen is het creatieve brein achter het concept van SUP-R. Een zaak gevuld met alleen maar producten waarin de liefde gestopt zit en waar je blij van wordt. "Ik droom al jaren van een concept waar ik mijn liefde voor eten, lifestyle en fashion kan combineren", vertelt eigenaar Monique Zevenbergen. "Ik ben ook eigenaar van Moodz en laatst hebben we restaurant Sevenhills verkocht. Dat gaf de mogelijkheid om iets nieuws te beginnen: dat wordt THE NEW STYLE WAREHOUSE SUP-R."

Openingstijden:
maandag t/m donderdag 09:30 uur -18:00 uur
Vrijdag: 9.30 uur - 21.00 uur
Zaterdag: 9.30 uur -18.00 uur
Zondag: 9.30 uur - 17.00 uur