De publieksbalies, hier op archiefbeeld en nog in aanbouw, worden maandag 12 juni in gebruik genomen.
De publieksbalies, hier op archiefbeeld en nog in aanbouw, worden maandag 12 juni in gebruik genomen.

Nieuw Stadskantoor is op 12 juni klaar en volledig in gebruik

Algemeen

Het nieuwe Stadskantoor van Delft is vanaf maandag 12 juni helemaal klaar en volledig in gebruik. Voor alle zaken met de gemeente kunnen Delftenaren vanaf dan terecht op één adres: Stationsplein 1.

Zaterdag 17 juni 2017 organiseert de Gemeente Delft voor alle Delftenaren een feestelijke opening, die wordt verricht door burgemeester Marja van Bijsterveldt. Alle Delftenaren zijn dan welkom. 

In de publiekshal op de begane grond is het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente gevestigd. Het adres is Stationsplein 1 en de entree is te vinden aan de kant van de Coenderstraat.

De deuren van het nieuwe Klant Contact Centrum openen op maandag 12 juni. Inwoners van Delft zijn hier van harte welkom voor alle producten en diensten van de gemeente.

In de publiekshal zijn volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Het stadskantoor is daarmee een plek voor alle inwoners, niet alleen een werkplek voor medewerkers en het bestuur van de gemeente. In de hal en het gebouw keren verwijzingen naar het verleden terug in eigentijdse architectuur. Het stadskantoor is ontworpen door het Delftse architectenbureau Mecanoo.

Kijk op www.delft.nl/allesonder1dak voor meer informatie over de verhuizing van de gemeente naar het Stationsplein en de feestelijke opening van het nieuwe stadskantoor op zaterdag 17 juni.