Afbeelding

Jumbo bezorgt boodschappen nu duidelijk herkenbaar

Algemeen

Wie graag boodschappen doet bij Jumbo, hoeft hiervoor niet meer de deur uit. Jumbo Zuidpoort en Jumbo Buitenhof bezorgen ze sinds kort gewoon bij klanten thuis. RODI zorgde ervoor dat zij de bezorgbussen al van verre zien aankomen.

Jumbo is vorig jaar begonnen met de boodschappen bezorg-service en breidt dit steeds verder uit. Onlangs was Delft aan de beurt. "Wij hebben het hier met Jumbo Buitenhof en Jumbo Zuidpoort opgepakt", legt Jeroen de Bruin van Jumbo Buitenhof uit. Wie via Jumbo.com boodschappen bestelt, kan ervoor kiezen deze op twee momenten van de dag thuis geleverd te krijgen. Tussen 10.00 en 13.00 uur en tussen 18.00 en 21.00 uur. "Dat doen we nu in Delft en omstreken. Een mooie extra service."
De Delftse Jumbo's kregen hiervoor van Jumbo twee tijdelijke en kale bussen. "Maar ze rijden de hele dag door Delft en de regio. Wij vinden dat iedereen moet weten dat we boodschappen bezorgen. Dus hebben we meteen RODI gebeld en een ontwerp doorgenomen. Binnen twee dagen was alles geregeld. Dát is de kracht van RODI. Bij een ander bedrijf zou het langer duren, maar bij RODI kan het altijd wel even tussendoor worden gefikst."
Boodschappen bestellen kan via Jumbo.com.