Vestigingsmanager Stephan Bieze bij en met het ruime assortiment voor de barbecue, dat Makro Delft in huis heeft.
Vestigingsmanager Stephan Bieze bij en met het ruime assortiment voor de barbecue, dat Makro Delft in huis heeft.

Signeersessie, alles voor de barbecue èn paaseieren zoeken bij Makro Delft

lopende zaken

DELFT – Makro Delft heeft veel leuks, moois en lekkers in het vooruitzicht. Zo komt de opkomende Nederlandse auteur Jeroen Windmeijer hier zaterdag 22 april signeren.

Jeroen Windmeijer is van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Delftse Makro te vinden. Hij signeert dan zijn nieuwste boek Het Pauluslabyrint. Zijn vorige boek, dat hij in eigen beheer uitgaf, werd lovend ontvangen. "Jeroen Windmeijer wordt wel de Dan Brown van de lage landen genoemd", vertelt vestigingsmanager Stephan Bieze.
Het is de eerste keer dat de Delftse groothandel een signeersessie organiseert. Bij Makro zullen veel mensen ook niet meteen aan boeken denken. "Een deel van de Makro is food, maar we hebben van oudsher dus ook een groot deel non-food. Zo kunnen ondernemers hun zakelijke aankopen hier combineren met privé aankopen. Ze vinden hier een perfecte plek voor one stop shopping." Dus zijn bij Makro nu ook populaire boeken, belangrijke releases en kinderboeken verkrijgbaar.

Barbecue
Zit je dit voorjaar liever in je tuin met de barbecue aan, dan met je neus in de boeken? Ook dan ben je bij Makro aan het juiste adres. "We richten ons hier steeds meer op barbecue", vervolgt Stephan Bieze. "We hebben dan ook een uitgebreid assortiment aan barbecue-accessoires en natuurlijk een uitgebreid assortiment aan uitstekend vlees en heerlijke verse vis voor op de barbecue. We hebben, om maar iets te noemen, alleen al acht verschillende soorten forellen." Makro heeft onlangs een 56 pagina's tellende folder uitgegeven, die vol staat met producten en tips voor een barbecue vol beleving.
Makro Delft is ook Tweede Paasdag geopend. In de winkel zijn dan tien paaseieren verstopt. Eén daarvan heeft een waarde van 100 euro, wie één van de andere negen eieren vindt krijgt 25 euro korting.
Meer weten? Kom langs bij Makro Delft aan de Schieweg 104, kijk op www.makro.nl/bbq of bel 0900 2025300.