Erik Keus sponsort met zijn New York Pizza de Taekwondoka Daphne van der Wijngaart, die gaat acteren op het wereldkampioenschap in Italië.
Erik Keus sponsort met zijn New York Pizza de Taekwondoka Daphne van der Wijngaart, die gaat acteren op het wereldkampioenschap in Italië.

New York Pizza: altijd een smaakvolle keuze

kijk op de wijk

Geen zin om te koken. Of gewoon juist wél zin in Italiaans. Wat je reden ook is, het is altijd een goed idee om je pizza te bestellen bij New York Pizza Delft. Want dan krijg je prima pizza voor je geld.

Erik Keus, eigenaar van New York Pizza aan de Krakeelpolderweg, kent zijn pizza's. Geen wonder. In zijn loopbaan heeft hij alle facetten van het vak gezien: "pizzabakker, pizzabezorger, ik ben het allemaal geweest." En nog steeds staat Erik geregeld zelf in de winkel.

Vernieuwend
"Ik ben in 2000 begonnen. Ik koos voor New York Pizza omdat het een vrij, jong en innoverend bedrijf was. En dat is het nog steeds. New York Pizza vernieuwt voortdurend. Dit jaar zullen we bijvoorbeeld veel meer een 'urban style' uitstraling krijgen. Een stijl die echt bij ons past." Ook in andere opzichten blijft New York Pizza bij de tijd. Zo is het al lange tijd mogelijk direct via internet te bestellen via de site of de app.

Nieuwe smaken
Uitstraling en techniek is mooi, maar voor de hongerige beller of afhaler gaat het natuurlijk in de eerste plaats om de pizza's. Gelukkig zit je ook dáárvoor goed bij Erik en zijn team. New York Pizza heeft dertien verschillende pizza's in het assortiment, maar daartussen kun je ook nog eens variëren met bodem of ingrediënten. Daardoor is er altijd wel een pizza van jouw smaak bij. Om je te helpen kiezen introduceert New York Pizza ook nog eens ieder kwartaal een paar nieuwe pizza's in de kwartaalaanbieding. Vanaf volgende week kun je bijvoorbeeld kiezen voor de 'Tricolore', een pizza met buffelMozzarella (dat is hele jonge mozzarella), rucola, tomaat en peterselie. Of je probeert de kip-kerrie pizza. "Dat wordt zeker een hardloper", verwacht Erik.

Natuurlijke ingrediënten
En voor welke pizza je ook kiest, voor allemaal geldt dat ze zijn gemaakt met verse en natuurlijke ingrediënten, zonder geur, kleur of smaakstof. New York Pizza's zijn dus niet alleen lekker, maar ook goed.

Actie
Natuurlijk zijn er altijd leuke acties bij New York Pizza, zoals de afhaalpizza op maandag en dinsdag voor maar vijf euro. Toch liever laten bezorgen? In dat geval kun je er in ieder geval zeker van zijn dat dat milieuvriendelijk is, want de bezorger komt op de fiets. Een elektrische fiets natuurlijk, want uiteindelijk wil je wel dat je pizza op tijd bezorgd wordt!