Afbeelding

Keukenachterwanden van Visualls: voor een unieke look

wonen

Visualls ontwerpt, levert en plaatst keukenachterwanden in alle soorten, kleuren en maten. Zo ben je in de keuken verzekerd van een unieke, persoonlijke en bovenal fraaie look.

De gehele maand april heeft Visualls bovendien een mooie actie. Klanten krijgen deze maand 20 procent korting op alles glazen keukenachterwanden, dus ook op de glaswanden met print!
Wat betreft de kleuren is de keuze enorm. Visualls kan keukenachterwanden maken in maar liefst 30.000 verschillende kleuren. "Daar zit altijd wel iets moois en geschikts bij - en nu dus in de actie voor maar 79 euro per meter!", zegt Johan Meijer van Visualls.nl. Liever geen glas? Geen probleem. Visualls heeft ook achterwanden van Collorz. Dit zijn matgelakte aluminium achterwanden die eveneens in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Collorz laat de muur eruit laten zien alsof het strak gestuukt is, maar dan krasvast, watervast, vlekbestendig en uiteraard geschikt achter een kookplaat.
In de fraaie showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw zijn vele voorbeelden te zien. "Iedereen kan hier binnenlopen om te kijken of advies te vragen", vervolgt Johan Meijer. "We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, dus we kunnen uitstekend adviseren en meedenken." Wie kiest voor een keukenachterwand van Visualls.nl kan deze laten monteren, maar zelf monteren is ook een optie.
Benieuwd? Kom langs in de showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw, die van dinsdag tot en met zaterdag is geopend, of kijk op www.visualls.nl en volg Visualls.nl op Facebook!