Van Dalen Voet&Schoencentrum is gevestigd aan de Westlandseweg 9 in Delft.
Van Dalen Voet&Schoencentrum is gevestigd aan de Westlandseweg 9 in Delft.

Lekker wandelen voor Zorgboerderijen BuitenGewoon

lopende zaken

DELFT - Van Dalen Voet&Schoencentrum organiseert zaterdag 6 mei de derde editie van de WandelExperience. Deelnemers betalen 5 euro inschrijfgeld, de opbrengst gaat naar Zorgboerderijen BuitenGewoon in Delfgauw en Pijnacker.

Er zijn drie mooie routes uitgezet in Delft en omgeving, met afstanden van 5, 12 en 23 kilometer. Iedereen die van wandelen houdt, is van harte uitgenodigd om mee te doen. De start is tussen 09.00 uur en 13.00 uur bij de schoenenwinkel Van Dalen Voet&Schoencentrum aan de Westlandseweg 9 in Delft. Ook de finish is weer op dit adres. Het inschrijfgeld van 5 euro per persoon is dus volledig ten behoeve van Zorgboerderijen BuitenGewoon. Dit bedrag mag contact worden betaald bij de start. Onderweg drinken deelnemers een gratis kopje koffie op een mooie locatie. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.lekker-lopen.nl. Even bellen met Van Dalen Voet&Schoencentrum kan ook, via 015-2622939.

Uitgebreide collectie
De schoenenwinkel heeft een uitgebreide collectie aan wandelschoenen voor dames en heren, met merken als Lowa, Hanwag, Hi-Tec en Teva. Ook voor mensen met bijvoorbeeld brede voeten of een hallux valgus. Tijdens de WandelExperience op 6 mei krijgt u bij aankoop van een paar wandelschoenen een paar wandelsokken ter waarde van 15 euro 95 cadeau. De ervaren schoenconsulenten staan klaar om u te voorzien van uitgebreid schoenadvies. U bent van harte welkom!