De voorbereidingen voor de inspiratiedagen zijn bij Smits Design Center Delft al in volle gang.
De voorbereidingen voor de inspiratiedagen zijn bij Smits Design Center Delft al in volle gang.

Volgend weekend: inspiratiedagen bij Smits Design Center Delft

lopende zaken

DELFT - Bij Smits Design Center Delft zijn op zaterdag 8 en zondag 9 april inspiratiedagen.

De wanden in je huis zijn sfeerbepalend en zeggen iets over wie je bent. Met accessoires zoals schilderijen, klokken en foto's creëer je een persoonlijke sfeer. Het Nederlandse merk Dock Four bedacht hiervoor Style Pads: slimme en stijlvolle wandpanelen, die functionaliteit combineren met jouw persoonlijkheid. Kom volgend weekend het Smits Design Center in Delft en ervaar Dock Four, bekend van het tv-programma VT Wonen. Met Style Pads heb je eindeloos veel mogelijkheden om jouw wand te stylen en daarnaast de akoestiek te verbeteren. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en uit diverse materialen.
Tijdens dit weekend kunnen bezoekers hun eigen Dock Four-wanddecoratie ontwerpen. Daarbij worden ze geholpen door de creatieve bedenkers van deze wanddecoratie. Bovendien maak je kans om de zelf ontworpen Dock Four-wanddecoratie te winnen. Inschrijven is nu al mogelijk via de website van Smits Design Center.
Naast de workshops van Dock Four, zal ook kunstenares Alexa Thelen-van den Hoek aanwezig zijn en je inspireren met haar creaties. Alexa heeft de vrije hand gekregen in wat zij op de inspiratiedagen gaat presenteren, dus ook Smits Design Center is benieuwd wat ze zal aanbieden. "Als een conceptartiest zal ik zeker niet alleen maar een schildersezel, canvas, verf en penselen meebrengen, maar ook ontwerpen voor de schilderijen, waar ik tijdens deze twee dagen aan werk", kan Alexa wel verklappen. "Ik wil niet teveel zeggen, maar vooral de mensen inspireren om zelf thuis aan de gang te gaan met schilderen".
Kijk voor meer informatie over de inspiratiedagen op de website www.smitsdesigncenter.nl en kijk op de Facebookpagina van Smits Design Center Delft.