Ook bij DIGO is het een nieuwe lente, met nieuwe deals. (Foto: PR)
Ook bij DIGO is het een nieuwe lente, met nieuwe deals. (Foto: PR)

Vakgarage DIGO haalt de bezem door de voorraad

kijk op de wijk

De lente is aangebroken en dus is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ook Vakgarage DIGO ruimt op: de bezem gaat door de voorraad tijdens de Paasshow op beide vestigingen. En dat betekent voor autoliefhebbers: grote kansen en kleine prijzen!

Vakgarage DIGO grijpt de lente aan om eens flink de bezem door haar collectie te halen.

Pareltjes
"Vanaf 6 april hebben we een grote opruimactie", vertelt Ton van Langeveld van DIGO. "Geweldige voorjaarsdeals en prijzen waar u gegarandeerd een opgeruimd gevoel van krijgt. Al onze occasions worden flink afgeprijsd en we hebben zelfs nog wat pareltjes extra ingekocht: een aantal Toyota Aygo's uit 2016, met maximaal 10.000 kilometer op de teller." Vrijwel nieuw dus, maar voor de prijs van een occasion.

Schone cadeautjes
DIGO geeft aan de voorjaarsactie het thema 'schoonmaken' mee. Dat betekent dat iedere bezoeker van de paasshow op beide vestigingen gratis een fles autoshampoo mee naar huis krijgt. Bij de offerte voor een nieuwe auto ontvangt u als klant een emmer met autowasproducten. En mocht u uw auto liever láten schoonmaken: Digo heeft ook een leuke actie voor een teflon behandeling, waarmee de buitenkant van uw auto beschermd is tegen weersinvloeden. En wat denkt u van slechts 3.6 % rente bij een autofinanciering ? Kortom: een bezoek aan Digo op, rond of na Tweede Paasdag loont de moeite!

Allround garage
DIGO is met haar 62 vestigingsjaren een begrip in Delft. De meeste Delftenaren associëren het bedrijf nog steeds met Toyota. "Dat is maar deels terecht", aldus Ton "Wij zijn inderdaad Toyota dealer in Delft maar in onze Vakgarages aan de Motorenweg en de Reinier de Graafweg kunt u met èlk automerk terecht. En wat onze occasions betreft: ook die vindt u in alle soorten, merken en prijsklassen." Inderdaad. DIGO heeft altijd rond de 250 gebruikte auto's op voorraad. Met voor elk wat wils. "Wij hebben auto's in de prijsklasse van 1500 tot 5000 euro."

Kleine klussen
Iedere klant is dan ook welkom, wil Ton maar zeggen. "Natuurlijk zijn we blij als we u een auto mogen verkopen. Maar ook voor een lampje vervangen kunt u rustig binnenkomen. Geen klus is te klein en we hebben lekkere koffie."