Genieten van de Thaise keuken? Dat kan bij Thai Delft 2 Go en Thai Den Haag.
Genieten van de Thaise keuken? Dat kan bij Thai Delft 2 Go en Thai Den Haag.

Thai Den Haag: het zusje van Thai Delft 2 Go

Algemeen

DELFT - Thai Delft 2 Go voorziet de Delftenaren sinds vorig jaar in een uitstekend afhaal- en bezorgrestaurant. Dit is zo'n succes dat er sinds januari ook een filiaal in Den Haag open is.

Thai Den Haag, aan de Hooikade in Den Haag, is het net geopende zusje van de Thai Delft 2 Go. Naast Delft kan nu dus ook Den Haag genieten van de Thaise keuken. De restaurants werken met een Thaise kok, die precies weet hoe Thais hoort te smaken. Van de lekkerste beef-gerechten tot kipsaté met huisgemaakte satésaus en van Tom Kha Kai-soep tot vegetarische gerechten. Bij deze Thai waan je je helemaal in Thaise oorden. Beide restaurants werken met de hoogste normen wat betreft de hygiëne èn een snelle bezorging. Meestal heb je binnen een half uur na bestelling je gerechten in huis. En dat is iets waar ?iedereen blij van wordt.
Het filiaal in Den Haag is nu al drukbezocht. Met dank ook aan RODI sign + print, die ook hier zorgde voor de mooie en opvallende belettering van het pand èn de bedrijfsauto. Eerder verzorgde RODI ook al de reclame-uitingen van het pand van Thai Delft 2 Go aan de Stalpaert van der Wieleweg 45 in Delft. Verwacht wordt dat Thai Den Haag net zo'n groot succes gaat worden als de Thai Delft 2 go.
Ook een keer genieten van deze heerlijke Thaise keuken? Kijk dan op www.thaidelft2go.nl of www.thaidenhaag.nl.