Ellen, Janneke en Aad bij het rad van avontuur, dat volgende week zaterdag de hele dag bij Hubo Delfgauw in de winkel zal staan.
Ellen, Janneke en Aad bij het rad van avontuur, dat volgende week zaterdag de hele dag bij Hubo Delfgauw in de winkel zal staan.

Volgende week: lucky saturday bij Hubo Delfgauw

lopende zaken

DELFGAUW - Hubo Delfgauw doet zaterdag 1 april mee aan crazyy saturday. Klanten mogen die dag na hun aankoop aan een rad van avontuur draaien. Zo maken ze kant op veel moois.

Deze acties is zaterdag in alle winkels van Hubo. Ook in Delfgauw doen ze er graag aan mee. Klanten hebben altijd prijs. Of ze winnen korting op iets uit het hele assortiment, of ze krijgen 5 euro korting, of ze krijgen een gratis artikel: een schepje, een bezem of een zak met 20 liter potgrond. Met deze landelijke actie wil Hubo iedereen ervan bewust maken hoe veel moois en hoeveel kennis de specialistische winkels van Hubo is huis hebben. "We helpen de mensen die hier komen bovendien - als ze dat willen - van de voordeur tot de achterdeur", vertelt Aad Rensen, eigenaar van Hubo Delfgauw. "Soms zoeken mensen liever zelf hun producten, maar we helpen graag." Ook met het op maat zagen van hout. "Dat is wel iets waar we uniek in zijn", vervolgt Aad Rensen. "We maken al het hout en plaatwerk perfect op maat."

De winkel in Delfgauw heeft al een zeer lange geschiedenis, die teruggaat tot de negentiende eeuw. Aad Rensen is er sinds halverwege jaren '80 werkzaam. Hij verbaasde zich er, toen hij hier toen voor het eerst binnenstapte, over de grootte van de winkel. "En nog altijd komen regelmatig mensen binnen die zich erover verbazen hoe groot het hier is", zegt hij. "Van buiten lijkt het veel kleiner. We zijn vergelijkbaar met een bouwmarkt, maar onderscheiden ons met persoonlijke aandacht voor de consument. We helpen graag met het sjouwen van de spullen richting de auto."

Benieuwd? Kom gerust eens langs bij Hubo Delfgauw aan de Delftsestraatweg 131. Hier is het zaterdag 1 april van 08.30 uur tot 17.00 uur lucky saturday, maar ook daarna volgen nog mooie acties. Zo gaat alle verf van het merk Sikkens vanaf 3 april met 25 procent korting de deur uit.

Meer info: www.hubo.nl/delfgauw of 015-2567254.