Bij Dutch Dream op woonboulevard Leeuw & Stein gaan bedden momenteel met grote kortingen de deur uit.
Bij Dutch Dream op woonboulevard Leeuw & Stein gaan bedden momenteel met grote kortingen de deur uit.

'Voorkom dat uw droombed een nachtmerrie wordt'

wonen

Wie al eens is verhuisd, weet dat dit vermoeiend kan zijn. Ook het verbouwen, klussen en inrichten van de nieuwe woning is geen sinecure. Een goed en nieuw bed is dan zeker geen overbodige luxe, benadrukt Betty Staring van Dutch Dream Slaapcomfort.

"Verhuizen leidt tot een drukke en hectische tijd, er komt ontzettend veel bij kijken", zegt Betty Staring. Bij de slaapwinkel aan Leeuwenstein 23 in Delft merken ze echter nog te vaak dat het bed bij verhuizingen een ondergeschoven kindje is. Een nieuwe bank, een nieuwe tv, nieuw behang en – nu we toch bezig zijn – een nieuwe eettafel zijn zo geregeld. "Maar de best mogelijke investering, een investering in een goede nachtrust, moet je niet vergeten. Een goede nachtrust is geen luxe maar een must. Want als je goed slaapt functioneer je lichamelijk en geestelijk beter. En goede nachtrust ligt niet per definitie aan het bedrag dat je aan een bed uitgeeft."
Veel belangrijker is goed advies, weten ze bij Dutch Dream. "En wij adviseren op maat. In de basis adviseren we het juiste matras. Hoe het bed eruit komt te zien, dat is aan de klant. Die kan een boxspring helemaal samenstellen naar eigen wensen en voorkeuren. Zo kom je tot een resultaat waar je in alle opzichten jarenlang plezier van hebt. Ik zeg altijd: op hele dure schoenen in een te kleine maat zul je nooit lekker lopen."
Dutch Dream helpt graag met het vinden van de juiste maat. "En u bepaalt vervolgens hoe het eruit ziet. Samen voorkomen we dat uw droombed een nachtmerrie wordt." Nu is een goed moment om bij Dutch Dream in Delft langs te gaan. De hele bovenverdieping is hier momenteel omgetoverd tot een outletstore met volop goede producten voor mooie prijzen. Meer info: www.dutchdreamslapen.nl of 015-3807015.