Roeland Eckenhaussen (links) en Arjen Cardinaal voor het kantoor van V & W Makelaars aan de Coenderstraat.
Roeland Eckenhaussen (links) en Arjen Cardinaal voor het kantoor van V & W Makelaars aan de Coenderstraat.

V & W Makelaars: de stabiele factor in soms hectische woningmarkt

wonen

V & W Makelaars staat bekend om haar persoonlijke benadering. "Dat is onder meer terug te zien in onze beoordelingen op Funda.nl – en daar zijn we uitermate trots op!", zegt Arjen Cardinaal.

Bij V & W Makelaars halen ze veel voldoening uit alle positieve reacties van tevreden klanten. Arjen Cardinaal is sinds 2002 eigenaar van V & W Makelaars. Hij maakte dus de hoogte- en dieptepunten in de vastgoedmarkt mee. "De afgelopen anderhalf jaar is het weer een gekkenhuis", merkt hij op. "We hebben heel veel woningen in korte tijd succesvol en snel verkocht. Naast de verkoop begeleiden wij ook klanten bij de aankoop. Het is weer meer een verkopersmarkt geworden, waardoor de koper meer begeleiding nodig heeft bij de aankoop. Het creëren van rust en ratio is belangrijk. Door de constante veranderingen in de markt is het nooit saai of standaard. Dat maakt het vak makelaardij zo leuk en interessant", zegt Arjen Cardinaal. Hij vindt het NVM Open Huis nog steeds een mooi verkoopinstrument. "Het wordt door de verkopers als heel positief ervaren."
Staat u op het punt tot een aankoop over te gaan of overweegt u uw woning te verkopen? Kijk dan op delft.vwmakelaars.nl of bel naar 015 – 214 29 09.