De hofwoningen van Parkrijk, in RijswijkBuiten.
De hofwoningen van Parkrijk, in RijswijkBuiten.

RijswijkBuiten gaat nog steeds in volle vaart vooruit

wonen

De vierde fase van Parkrijk gaat op 8 april in verkoop. Belangstellenden kunnen zich vanaf deze dag inschrijven op een van de tien stadsvilla's met een grootte van ongeveer 144 m2 en een prijs vanaf 297.500 euro v.o.n. of één van de elf hofwoningen met een grootte van ongeveer 124 m2 een verkoopprijs vanaf 270.000 euro. 

Het succes van RijswijkBuiten blijft opvallend. De nieuwe wijk aan de grens van Delft is niet alleen populair onder de bewoners van onze buurtgemeente Rijswijk, maar ook onder de inwoners van Delft. De grootte variatie in woningtypes, de groene omgeving, maar vooral ook de centrale ligging ten opzichte van het centrum van Rijswijk en Delft spreekt kopers heel erg aan. Gekscherend zeggen veel Delftenaren dan ook niet dat ze kopen in Rijswijk, maar aan de rand van Delft. Dat alle woningen daarnaast ook nog maximaal duurzaam zijn wordt ook steeds meer meegenomen in het besluit om te kopen in RijswijkBuiten.
Inmiddels krijgt de wijk Sion steeds meer vorm en een volwassen uitstraling. Daarnaast is men ook begonnen met de bouw van Parkrijk, waardoor je ook hier een goede eerste indruk krijgt van deze ontwikkeling. Benieuwd naar Parkrijk fase 4 en wat er nog maar staat te gebeuren in RijswijkBuiten? Kijk dan op de website www.rijswijkbuiten.nl of bezoek het informatiecentrum.