Het team van De Mariannehoeve beautykliniek in Rijswijk werkt met de beste laser.
Het team van De Mariannehoeve beautykliniek in Rijswijk werkt met de beste laser.

De Mariannehoeve beautykliniek loopt vooruit op nieuwe regelgeving

lopende zaken

RIJSWIJK - Op het gebied van laser- en/of IPL-behandelingen zit er nieuwe wetgeving aan te komen. De Mariannehoeve beautykliniek loopt hierop alvast vooruit.

Minister Schippers is bezig met een nieuwe wet. Deze stelt dat laserbehandelingen voorbehouden behandelingen zullen gaan worden. Tevens zal de apparatuur waarmee gewerkt wordt een CE-keuring moeten hebben. De huidtherapeuten van de Mariannehoeve in Rijswijk zijn bevoegd en deskundig om deze behandelingen te mogen doen.

'De Mariannehoeve heeft voor definitieve ontharing de beste laser die er is in de markt', laat de Rijswijkse beautykliniek weten. 'De Soprano is door de industrie verkozen als beste ontharingslaser. Tevens is er een unieke methode om kalknagels te behandelen door middel van twee unieke lasers, gecombineerd met een behandelplan hebben we hiermee uitstekende resultaten. Omdat we behalve deze indicaties ook veel ervaring hebben met het behandelen van tatoeages , acne, pigment en couperose en niet te vergeten huidverjonging, zijn we breed gespecialiseerd. Mooi van de samenwerking met onze chirurgen - die de ooglidcorrecties verrichten - is dat er overleg kan plaatsvinden, waardoor veel kennis en overleg mogelijk is. Op het gebied van injectables hebben we al meer dan 10 jaar ervaring. Combinaties van behandelingen zijn ook mogelijk.'

Bel voor meer informatie naar 070-7400004 of kijk op de website www.demariannehoeve.nl.