Hans van Winden, de nieuwe eigenaar van Nedlux, in een bedrijfswagen van Bezo Zonwering.
Hans van Winden, de nieuwe eigenaar van Nedlux, in een bedrijfswagen van Bezo Zonwering.

Showroom Nedlux nu nog mooier, ruimtelijker en overzichtelijker

lopende zaken

DELFT - Nedlux zonwering en raamdecoratie heeft een nieuwe eigenaar en dat is te merken.

De winkel aan de Van Foreestweg 8 is flink verbouwd, gerestyled en helemaal van deze tijd. De nieuwe eigenaar heet Hans van Winden. Vorig jaar deze tijd vernam hij dat Nedlux door omstandigheden plots gesloten was. Voor Van Winden was het, toen hij de zaak overnam, niet bepaald een sprong in het diepe. "Want ik heb met Bezo Zonwering al een soortgelijk bedrijf in Pijnacker", legt hij uit. "Nedlux is een mooie aanvulling voor ons bedrijf." Van Winden en zijn collega's veranderen in eerste instantie niet veel. Het seizoen begon, dus hadden ze hun handen vol aan het installeren en monteren van binnen- en buitenzonwering, horren en rolluiken. Toen die drukte voorbij was, namen ze de showroom onder handen. "Op twee kasten na is alles hier helemaal nieuw", vertelt Van Winden. "Het is heel ruimtelijk geworden. Het is het showroom-uiterlijk van 2017. De producten zijn heel overzichtelijk te zien en we hebben hier een glazen terrasoverkapping, de tuinkamer. Het is echt heel mooi geworden. Iedereen zou komende tijd beslist eens langs moeten komen om het te bekijken."
Nedlux is privilegedealer van het merk Verano. "Een heel mooi en goed product", zegt Hans van Winden. Daarnaast is Nedlux leverancier van gerenommeerde merken als Verosol, Velux, Unilux en Somfy. In de showroom zijn allerlei zonwerende producten te zien, zoals knikarmschermen, uitvalschermen, serrezonweringen, (rits)screens en markiezen. Nedlux onderscheidt zich door de montage en afwerking bijzonder netjes te doen. "Qua prijs zijn we gemiddeld, maar de afwerking is bij ons bovengemiddeld goed."
Komende tijd heeft nedlux een mooie actie. Wie een elektrisch zonnescherm besteld en het codewoord 'schaduw' zegt, krijgt er een afstandsbediening te waarde van 99 euro gratis bij. Meer weten? Bel dan naar 015 - 212 51 23 of kijk op www.nedlux.nl.