Autohaag Zeeuw is een officiële Renault Store. (Foto: EvE)
Autohaag Zeeuw is een officiële Renault Store. (Foto: EvE)

Welkom bij de grootste Renault dealer van de regio

kijk op de wijk

Op het bedrijventerrein Ruyven bij Emerald is de grootste Renault vestiging van Haaglanden te vinden: Autohaag Zeeuw Delft. Niet zomaar een autobedrijf maar een plek waar je de techniek en comfort van Renault en Dacia werkelijk kunt beleven.

"Inmiddels zitten we 10 jaar op deze locatie", vertelt vestigingsmanager Ed Mouton, die zelf al 28 jaar bij Autohaag Zeeuw werkt.
"We zijn echt een begrip in Delft en omstreken. We zien veel vaste klanten, die op hun beurt ook weer veel vertrouwde gezichten zien, want we hebben niet veel verloop in ons personeel. Afgelopen jaar hebben we voor het eerst verbouwd. We zijn nu een officiële Renault Store. Alles wat Renault kan en biedt is hier terug te vinden. Zo zijn we een Zero Emission Centre.

Elektrisch
Renault zet namelijk vol in op elektrische auto's. De nieuwste aanwinst op dat gebied is de volledig elektrische Renault Zoe met een actieradius van maar liefst 400 km volgens de NDEC norm. "maar bij ons kun je uiteraard alle actuele modellen van Renault en Dacia zien."
Leuk detail: de nieuwste Renaults zijn ontworpen door de Nederlander Laurens van den Acker, die hier in Delft Industrieel Ontwerpen gestudeerd heeft. "Zo hebben onze auto's toch ook een lokaal tintje", lacht Mouton.
Beleven
De showroom van Autohaag Zeeuw ziet er modern uit. Er is volop ruimte om de uitgestalde auto's te bekijken. "Natuurlijk kunt u onze kundige mensen van alles vragen. Maar terwijl u wacht is er ook al van alles te zien en te doen. Met onze Configurator kunt u bijvoorbeeld virtueel uw auto samenstellen: type, kleur, accessoires, van alles. Dat is wat wij bedoelen met beleven." De benedenverdieping is gewijd aan nieuwe Renaults, op de eerste verdieping vindt u de modellen van Dacia en diverse topoccasions. "En ons parkeerdak staat ook nog eens vol met goede gebruikte auto's", aldus Mouton.

Compleet pakket
Naast de showroom beschikt Autohaag Zeeuw in Emerald over een grote moderne werkplaats waar veertien monteurs uw auto in topconditie houden. Een aparte afdeling is ook die van de Pro + bedrijfswagens, speciaal voor de zakelijke markt. Leasen is eveneens mogelijk en Renault biedt ook een eigen verzekering aan. Een compleet pakket dus. "Ik zeg het nog maar eens", benadrukt Mouton: "àlles van Renault is hier te vinden."