Plezier bij het voorlezen in Schrijfcafé Delft.
Plezier bij het voorlezen in Schrijfcafé Delft.

Schrijfcafé Delft viert verjaardag

Algemeen

Schrijfcafé Delft blaast op 2 maart één kaarsje uit. Onder het motto 'Met ons kun je lezen en schrijven' organiseert Schrijfcafé Delft een feestelijk programma in samenwerking met DOK en CoffeeStar.

Niet alleen bezoekers die het schrijfcafé geregeld aandoen, ook nieuwe schrijfliefhebbers zijn welkom. De geschreven teksten zullen een week lang onder ogen komen van de bezoekers van DOK Leescafé en CoffeeStar.

Wie Een jaar Schrijfcafé Delft wil meevieren, is welkom op donderdagmiddag 2 maart in DOK van 13:30 – 16:00 uur. Dat staat deze keer onder gezamenlijke leiding van de drie schrijfcafé-docenten: Marja van Rossum, Hanneke Lameijer en Margriet van Bebber. Deelname kost 10 euro, inclusief koffie of thee. Vanwege de verwachte grote opkomst is aanmelding gewenst: info@schrijvenindelft.nl 

Het drietal schrijfdocenten is lid van collectief Schrijven in Delft, dat naast schrijfcursussen in De VAK en elders ook het Schrijfcafé organiseert op elke eerste donderdag van de maand. Dat startte in maart 2016 op initiatief van Marja van Rossum. Locatie is doorgaans DOK in de pop-upruimte naast het Leescafé, in de zomer op bijzondere buitenlocaties.

Deelnemers die de smaak te pakken krijgen, kunnen hun schrijftalent verder ontwikkelen via het cursusaanbod van Schrijven in Delft www.schrijvenindelft.nl.