Het team van Headline Haarmode, met centraal en achteraan Berry Stokman.
Het team van Headline Haarmode, met centraal en achteraan Berry Stokman.

Headline Haarmode: nu ook in Nootdorp

lopende zaken

NOOTDORP – Headline Haarmode is in Delft al bijna dertig jaar een begrip. Onlangs vestigde Headline Haarmode zich ook in Nootdorp.

Headline Haarmode heeft de salon van Moyzo aan de Laan van Nootdorp 83 overgenomen. "We willen hier net zo'n succes van maken als van Headline Haarmode in Delft", zegt eigenaar Berry Stokman. Ook in Nootdorp worden de zeer ruime openingstijden, dagelijks van 09.00 uur tot 22.00 uur, gehanteerd. "Daarmee zijn we de enige in Zuid-Holland, misschien zelfs wel van Nederland. Verder zullen we ook in onze nieuwe salon de vakkundigheid en gezelligheid van die in Delft hanteren."

Het team van Moyzo is grotendeels in stand gebleven en wordt aangevuld met een enkele topkapsters uit Delft. Headline Haarmode werkt met exclusieve merken, waaronder Chi Farouk en Biosilk. Bij het kleuren van het haar wordt ammoniavrije verf gebruikt. "Dat is beter voor het haar", geeft Stokman aan. "Maar voor klanten die wel graag verf met ammonia willen, hebben we verf van het merk Alter Ego." Verder heeft Headline Haarmode ook in haar nieuwe salon in Nootdorp alle kennis en kunde op het gebied van haarverlenging in huis.
Veel is dus hetzelfde als in Delft. Een klein verschil is dat in Nootdorp online kan worden geboekt. Een groter verschil is dat het Nootdorpse filiaal van Headline Haarmode beduidend groter is en tevens over een schoonheidssalon, nagelstyliste en zonnebanken beschikt. "Verder zijn we echt een salon voor iedereen, van jong tot oud en voor mannen en vrouwen", zegt Stokman.

In het Nootdorpse filiaal geldt in de maanden februari en maart een mooie openingsactie, waarnaar in de salon kan worden geïnformeerd. Iedereen kan komende tijd gerust eens binnen stappen om te ervaren hoe je na een bezoekje aan Headline Haarmode weer stralend naar buiten stapt.

Bel voor meer informatie naar 015 – 310 5580 of kijk op de website www.headlinehaarmode.nl.