Met een oude heistelling werd woensdag de eerste paal geslagen.
Met een oude heistelling werd woensdag de eerste paal geslagen.

De bouw van De Meent aan de Maaslandse Dam is begonnen

wonen

MIDDEN-DELFLAND - De bouw van de landelijke woningen aan De Meent is woensdag gestart. Toekomstige bewoners van De Meent sloegen, onder het toeziend oog van wethouder Govert van Oord en de buren van de Maaslandse Dam, de eerste paal met een oud-hollandse heistelling. Met een luide klap, begeleid door knallend vuurwerk en luid applaus, ging de eerste paal de grond in. Daarna werd getoost op een voorspoedige bouw en een mooie toekomst. Directeur Pim Koelemij van Weboma was de trotse gastheer én terecht. De prachtige landelijke ligging en de woningen met een hoog kwaliteitsniveau dragen bij aan het woongeluk van de toekomstige bewoners. Helemaal in lijn met Weboma's credo: Weboma bouwt aan geluk!

Ook iets voor u?

Misschien zijn de landhuizen met grote woonruimte, 4 riante slaapkamers, ruime zolder en zeer grote zonnige tuin (parkeren op eigen terrein) aan De Meent ook iets voor u? De volgende typen zijn nog beschikbaar:

type Berberis (202-240 m2) vanaf 76 m2 woonkamer/ keuken/ eetkamer, een tuin vanaf ruim 18 m diep, met een verkoopprijs vanaf € 523.660,-;

type Cipres (185 m2) 55 m2 woonkamer / keuken,  een  garage van 18 m2, een tuin van 13 m diep, met een verkoopprijs vanaf € 499.960,-.

Meer informatie over De Meent vindt u op www.maaslandsedam.nl.