Wilma en Robert staan met hun team voor u klaar. (Foto: EvE)
Wilma en Robert staan met hun team voor u klaar. (Foto: EvE)

Citonda, de dorpsgarage waar je gewoon even binnenloopt

kijk op de wijk

"Wij staan voor u klaar op alle fronten." Bij dorpsgarage Citonda in Delfgauw staat het team van Robert en Wilma Hekkema voor u paraat. "Oprechte vriendelijkheid, service en betrouwbaarheid staan hier vooraan", staat te lezen in de recensies van hun klanten.

Wie bij het woord 'dorpsgarage' het idee krijgt van een ouderwets autobedrijf zit helemaal verkeerd. Bij Citonda aan de Noordeindseweg in Delfgauw lopen ze niet bepaald achter. Het bedrijf beschikt over alle apparatuur en expertise om ook de modernste auto onder handen te kunnen nemen. De service en knowhow zijn wél gewoon ouderwets goed. "Wij kennen onze klanten nog bij naam."

Geen dealer,
wel specialist

Het team van Citonda heeft meer dan veertig jaar ervaring in de autobranche. Citonda staat voor Citroën, Onderdelen en Accessoires. "We zijn geen Citroëndealer, maar wel van oudsher gespecialiseerd in dit merk", legt eigenaar Robert Hekkema uit. "Vroeger verkochten en repareerden we lelijke eendjes (2CV) voor Delftse studenten", vult zijn vrouw Wilma aan. "Een aantal van die oude klanten weten ons nog steeds te vinden."
En ook oude Citroëns komen nogal eens naar de werkplaats voor reparatie of restauratie. "Vorig jaar hebben we nog een schitterende vooroorlogse C4 technisch gerestaureerd." Handig, als je zoveel ervaring in huis hebt.

Alle merken
Sinds die begintijd is de specialisatie gebleven, maar tegenwoordig kun je bij Citonda terecht voor en met àlle merken. "U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, en reparatie, onderhoud en schadeafhandeling. Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij voeren graag een zoekopdracht voor u uit."
Nog zo'n aspect van de dorpsgarage: gastvrijheid en vlotte service. Voor kleine klusjes als het vervangen van en lamp of een accu kun je gewoon even binnenlopen. Moet uw auto wel blijven, dan voorziet Citonda altijd in vervangend vervoer: een auto, of desgewenst een fiets. "Ook de bus stopt hier voor de deur", lacht Robert.

Tegemoet komen
Het is maar een voorbeeld van hoe het team haar best doet haar klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wie naar de recensies op www.citonda.nl kijkt ziet dat zij daar uitstekend in slagen! Citonda is ook te volgen op Facebook.