Schiekade Delft wordt een combinatie van garageboxen en bedrijfsunits.
Schiekade Delft wordt een combinatie van garageboxen en bedrijfsunits.

Garageboxen en bedrijfsunits te koop en te huur

wonen

DELFT - Project Schiekade Delft organiseert zaterdag 14 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur aan de Rotterdamseweg 370 in Delft een open dag.

Op steenworp afstand van de Delftse binnenstad ontwikkelt Schiekade Delft bv bedrijfshuisvesting die uitermate geschikt is voor ondernemers, beleggers én particulieren. Het totale project, genaamd Schiekade Delft, zal in twee fasen worden gerealiseerd. De projectlocatie is met zorg gekozen en bevindt zich tussen zeer veel (bouw) toeleveringsbedrijven in verschillende branches. Dat maakt vestigen op deze locatie is extra aantrekkelijk. De verkoop van de eerste fase verloopt voorspoedig en op korte termijn kan er een aanvang gemaakt worden met de bouw.
Het project bestaat uit een clustering van garageboxen en bedrijfsunits, variërend in grootte van 18 m² tot 31 m². De garageboxen en bedrijfsunits zijn standaard rijkelijk uitgerust met elektra, verlichting, automatische deurbediening. In totaal zijn er tien type varianten garageboxen en bedrijfsunits waaruit een keuze gemaakt kan worden. Langs de Rotterdamseweg worden nog eens vier grote bedrijfsruimten gebouwd die vanaf 280 m² voor handen zijn. Het project ligt op een afgesloten terrein en er is cameratoezicht.
Zaterdag 14 januari zet de ontwikkelaar zijn deuren open. Er staan drie demo-units klaar langs de Rotterdamseweg. Deze kunnen worden bezichtigd. Tevens kunt u hier al uw vragen stellen en een informatie brochure meenemen. Bel voor meer informatie naar 0174 - 64 00 00.