Cursus 'Leven in je lijf'

Trainer Dick Zoutendijk gaat komende maanden voor de 48ste keer de cursus 'Leven in je lijf' geven.
Trainer Dick Zoutendijk gaat komende maanden voor de 48ste keer de cursus 'Leven in je lijf' geven.

DELFT - In de maanden januari, februari en maart wordt in Delft weer de cursus 'Leven in je lijf' gegeven. In tien dinsdagavonden gaan deelnemers met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en contact op reis door je lijf en leven.

De trainer, Dick Zoutendijk, die de cursus in januari voor de achtenveertigste keer zal geven, gaat er van uit dat je lichaamshouding weerspiegelt hoe je in het leven staat, hoe je omgaat met je impulsen, verlangens en mogelijkheden en hoe je reageert op je omgeving.
De cursus is geschikt voor iedereen die 'niet zo lekker in zijn vel zit'. Of die gewoon meer uit het leven wil halen. Of meer energie wil krijgen en weer levendigheid en plezier in zijn of haar leven wil toelaten. Of veel in het hoofd zit en weer wil leren ontspannen. Of gewoon zin heeft om elke week op een speelse manier met zijn of haar lichaam bezig te zijn.

Gratis open les
Op dinsdagavond 10 januari is er in 'Centrum NLD3' aan de Nieuwe Langendijk 3 in Delft een gratis open les, die een goed beeld geeft van de gehele cursus. Iedereen is dan van harte welkom.
Bel voor meer informatie naar trainer Dick Zoutendijk via telefoonnummer 06-20369017 of kijk op de websites www.praktijkdezon.nl of www.leveninjelijf.nl.

Meer berichten