SEP en Rekelhof breken per direct

sport

DELFT - Voetbalvereniging SEP kan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Club en trainer Ton Rekelhof besloten afgelopen week de samenwerking per direct te beëindigen.

Rekelhof was bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Tanthof-Zuid, nadat hij afgelopen zomer overkwam van Victoria '04 uit Vlaardingen. In de eerste seizoenshelft behaalde hij met SEP twee punten uit elf wedstrijden.
Eerder kwamen beide partijen al overeen de samenwerking aan het eind van het seizoen te beëindigen, maar na een uitgebreide evaluatie tussen het bestuur, de technische commissie en de trainer was de conclusie dat de samenwerking aan beide kanten niet aan de verwachtingen voldeed. Daarom werd besloten om per direct uit elkaar te gaan.
Het zijn sowieso drukke tijden voor de technische commissie van de Tanthofbewoners. Eerder werd al duidelijk dat Bram Beezemer, trainer van het dameselftal, de club na vijf seizoenen vaarwel zegt. Datzelfde geldt voor Koos Ham, die de afgelopen vijf jaar hoofd jeugdopleidingen was.