Afbeelding

De ballen hangen weer

Algemeen

De Delftse Natuurwacht en Duurzaamheidscentrum De Papaver hebben voor de 30ste keer de speurtocht door de Delftse Hout uitgezet voor het hele gezin: de Kerstballentocht.

De speurtocht, met thema 'winter', begint bij De Papaver en duurt anderhalf uur. Deelname is gratis. De enorme kerstballen met keuzeantwoorden hangen tot en met zondag 8 januari 2017 in de bomen van de Delftse Hout. Vragenboekjes- en antwoordformulieren zijn verkrijgbaar bij De Papaver aan de Korftlaan 6 in Delft. Als De Papaver gesloten is liggen de boekjes in een (waterdichte) bak naast de voordeur. Ze zijn ook verkrijgbaar bij Stadsboerderij BuytenDelft en Restaurant Het Rieten Dak.

De speurtocht is niet alleen geschikt voor kinderen, sommige vragen zijn zelfs lastig voor de volwassenen. Zo is het een leuke tocht voor het hele gezin! Kinderen tussen 6 en 12 jaar hebben wel een voordeel: Zij maken kans op een prijs! Vul alle antwoorden goed in, maak de slagzin af en lever je antwoordbriefje in bij De Papaver. Het antwoordformulier is ook leuk voor de volwassenen: Er staan allerlei kortingsbonnen op voor het hele gezin.

De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 15 januari 2017 om 13.30 uur in De Papaver. Aansluitend zijn er 2 theater-gezinsvoorstelling "Feest in de natuur", ook voor gezinnen die niet mee hebben gedaan aan de Kerstballentocht.

Meer informatie: www.papaverdelft.nl/blog/kbt.