Ouderen genoten van een heerlijk kerstdiner. (foto: Jeroen Scholten, klikspaan-foto.nl)
Ouderen genoten van een heerlijk kerstdiner. (foto: Jeroen Scholten, klikspaan-foto.nl)

Bewoners Delfshove en Pieters Kamerhuis genieten van feestelijk kerstdiner

Algemeen

DELFT - Jumbo Buitenhof organiseerde afgelopen woensdagavond met wooncentrum Delfshove/Pieters Kamerhuis een Kerstdiner voor alle bewoners.

De gehele keukenbrigade van het wooncentrum was aanwezig voor het bereiden van een heerlijk vier-gangen diner in een feestelijke setting. De bediening was in handen van een aantal vrijwilligers vanuit Pieter van Foreest en personeel van Jumbo Buitenhof.
"Wij hebben begin 2016 een mini-Jumbo winkeltje geopend in wooncentrum Delfshove/Pieters Kamerhuis", vertelt Jeroen de Bruin, ondernemer van Jumbo Buitenhof. "De bewoners en personeelsleden maken hier volop gebruik van. Wij zijn trots op deze mooie maatschappelijk samenwerking. Bij ons leefde het idee om wat terug te doen voor alle bewoners. Zo is het Kerstdiner ontstaan. Geweldig dat de personeelsleden van Delfshove/Pieters Kamerhuis en onze Jumbo zich vrijwillig wilden inzetten om alle bewoners een mooie avond te bezorgen. Ook de vrijwilligers van Pieter van Foreest waren onmisbaar om deze avond in goede banen te laten verlopen."
Er waren ruim 120 bewoners aanwezig op deze woensdagavond. Zij hebben genoten van een feestelijk diner én live-muziek. Eén bewoner nam na afloop spontaan het woord en bedankte alle vrijwilligers en Jumbo Buitenhof namens alle aanwezigen. Hij sprak de mooie woorden dat 'ondanks de soms hoge leeftijd en lichamelijke gebreken er nog zoveel te genieten valt'.