Regelmatig zijn er Minions, Pokémons of andere kiderhelden op bezoek bij Kids Playground Delft. (Foto: PR
Regelmatig zijn er Minions, Pokémons of andere kiderhelden op bezoek bij Kids Playground Delft. (Foto: PR

Bij Kids Playground Delft kun je altijd lekker spelen!

lopende zaken

Kids Playground aan de Kleveringweg 35 in Delft is een waar kinderparadijs. Klimmen, klauteren en ravotten of een tekenfilmheld ontmoeten, het kan hier allemaal!

Weer of geen weer: bij Kids Playground is het altijd leuk. Onze speelhal met allerlei speeltoestellen staat garant voor urenlang plezier. De kleintjes van 0 tot 4 jaar kunnen fijn spelen in het soft play gedeelte, met onder meer een ballenbak. Veilig en helemaal aangepast aan uw peuter. Van woensdag t/m vrijdag hebben we bovendien speciale peuterochtenden. Voor de oudere kinderen zijn er uitdagende klimtoestellen, trampolines, ball lifters en nog veel meer. Sluipen door tunnels, klauteren in de netten of balanceren op de springkussens. Het is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor hun motoriek! Dit jaar is er een prachtige familieglijbaan bijgekomen. Sportieve kinderen kunnen zich uitleven in de gloednieuwe voetbalkooi. En regelmatig komen er Minions of Pokémons op bezoek die met je meedansen of waar je mee op de foto mag! En de ouders en begeleiders? Voor hen is er een gezellig restaurant met uitzicht op de speeltoestellen en gratis wifi. Voor begeleiders en ouders is de toegang gratis. En het parkeren? Ook al gratis! Kids Playground Delft is bovendien ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Iedereen is bij ons welkom!
Met al die mogelijkheden is Kids Playground Delft natuurlijk ook de perfecte plek voor een kinderfeestje. Vraag naar onze speciale arrangementen, inclusief lekkere hapjes en drankjes, en eventueel aangevuld met ons speciale feestpakket met thema's als Frozen, Cars, Piraat, Spiderman of Mega Mindy. Het wordt dan zeker een onvergetelijk feest! Meer weten? Kijk op onze website www.kidsplayground.nl/delft/ voor alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u hier ook reserveren! Gun uw kind een dag van geweldig speelplezier en kom naar Kids Playground Delft!