Cliënten, medewerkers en relaties van PerspeKtief beleefden donderdag een gezellige en feestelijke avond.
Cliënten, medewerkers en relaties van PerspeKtief beleefden donderdag een gezellige en feestelijke avond.

PerspeKtief laat wensen en dromen van cliënten uitkomen

Algemeen

DELFT - PerspeKtief vierde afgelopen donderdag een bijzonder feest met cliënten, medewerkers en relaties.

Tijdens de avond liet de stichting allerlei wensen van mensen die het moeilijk hebben in vervulling gaan. Zo sloot PerspeKtief een actie af die sinds afgelopen zomer honderden dromen heeft doen uitkomen. Met de actie gaf de stichting op een positieve wijze invulling aan wat ze altijd al doen: mensen helpen die het het hardst nodig hebben. "Als stichting zijn wij er voor de mensen die in de hoek zitten waar de klappen vallen en opvang, begeleiding of ondersteuning nodig hebben", zegt Barbara Berkelaar, bestuurder bij PerspeKtief. "Met deze actie wilden we iets extra's doen en wat optimisme en vrolijkheid in hun leven brengen. De respons was enorm. Tientallen bedrijven en sponsors hebben ons geholpen bij het tot stand brengen van een groot succes, namelijk het waarmaken van dromen van mensen die het moeilijk hebben. De actie is zeker voor herhaling vatbaar."

Kleine wensen
De meeste wensen die bij stichting PerspeKtief zijn ingediend waren even klein als mooi. Zoals een man die een colbert nodig had om er op de bruiloft van zijn zoon netjes uit te zien. Of de vader die zoveel werkte dat hij zijn gezin amper zag en graag eens met zijn allen naar Blijdorp wilde. En zo waren er veel meer dromen die Stichting PerspeKtief met dank aan de sponsors wist waar te maken.
"In de opvang waar ik verblijf, is regelmatig ongein", zegt Ramon. "Maar de meeste mensen die er zitten bedoelen het goed. Dus ik wilde hen wat opvrolijken door met zijn allen een dagje uit te gaan. Het is prachtig dat die wens nu uitkomt. We mogen met zijn allen naar de Uithof. Sumoworstelen, schaatsen, karten, bungee soccer, lasergamen, klimmen – van alles, allemaal coole dingen die we daar kunnen doen."

PerspeKtief
PerspeKtief biedt hulp bij wonen, werken en vrijetijdsbesteding. De stichting is er voor mensen die voor korte of langere tijd opvang, begeleiding of ondersteuning nodig hebben. Mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, vrouwen die mishandeld of bedreigd worden, mensen die niet zelfstandig kunnen wonen en mensen die geen dagactiviteiten hebben. Kijk op www.perspektief.nu voor meer informatie.