Angela van Zena Vuurwerk op de AGM VX50 van Scootershop Delft, die klanten van Zena Vuurwerk dit jaar kunnen winnen.
Angela van Zena Vuurwerk op de AGM VX50 van Scootershop Delft, die klanten van Zena Vuurwerk dit jaar kunnen winnen.

Voor het mooiste vuurwerk èn een vuurwerkshow naar Zena Vuurwerk

lopende zaken

DELFT – Zena Vuurwerk heeft ook dit jaar nog meer prachtig vuurwerk – en nog voordeliger dan voorgaande jaren. Vrijdag 23 december kan iedereen hier tijdens een vuurwerkshow al veel moois voorbij zien komen.

Geïnteresseerden kunnen hiervoor naar de showroom van Zena Vuurwerk en Vuurwerk Totaal aan de Haagweg 129 in Delft komen. Vanaf 20.00 uur zullen hier de meest bijzondere, mooie en spectaculairste items de lucht in worden geknald. "Allemaal mooie en nieuwe producten van Zena", vertelt Raymond van der Laan van Zena Vuurwerk. "We hebben geweldige cakeboxen. Het assortiment is nog groter dan normaal – en het is alleen maar goedkoper geworden." Voor de vuurwerkshow wordt de weg afgezet. "De show wordt twee keer zo groot als voorgaande jaren", zegt Van der Laan. "De aanwezigen krijgen een schietlijst. Voordat iets wordt afgestoken horen ze het nummer en de prijs. Als ze het leuk vinden, kunnen ze het meteen aankruisen en bestellen, of dit later via www.zenavuurwerk.nl doen." Tijdens de verkoopdagen worden bij Zena Vuurwerk bovendien videobeelden vertoond waarop te zien is wat kan worden besteld.
Het voordeel van vooraf bestellen, is dat je zeker weet dat je er 'schrikbarend veel gratis vuurwerk' bij krijgt, geeft Van der Laan aan. "Bovendien weet je dan zeker dat je met Oud en Nieuw het vuurwerk hebt dat je wilt." Zena Vuurwerk heeft bovendien een mooie actie voor klanten die voor 50 euro of meer aan vuurwerk kopen. Het nummer op de bon is voor klanten meteen hun lotnummer. Op Oudejaarsdag is om 17.00 uur een loterij en wordt onder de aanwezigen een scooter verloot.
Zena Vuurwerk en Vuurwerk Totaal aan de Haagweg zijn zeven dagen per week geopend van 12.00 uur tot 00.00 uur. Meer weten? Kijk dan op www.zenavuurwerk.nl of www.vuurwerktotaal.nl.