Eerder al, in oktober, maakten vertegenwoordigers uit de Delftse sportwereld al kennis met burgemeester Marja van Bijsterveldt.
Eerder al, in oktober, maakten vertegenwoordigers uit de Delftse sportwereld al kennis met burgemeester Marja van Bijsterveldt.

Delftse sportwereld maakt nogmaals kennis met de nieuwe burgemeester

sport

Na de eerste kennismakingsbijeenkomst – eind oktober – van de Delftse sportwereld met de nieuw aangetreden burgemeester, Marja van Bijsterveldt, vond op dinsdagavond 6 december een tweede bijeenkomst plaats. De eerste bijeenkomst was voor de buitensporters, de tweede 'Meet & Greet' avond was bedoeld voor de binnensportclubs. In de kantine van de tafeltennisvereniging DHC, grenzend aan de door hen in het Poptahof gebruikte sportzaal, kwamen circa 40 mensen bijeen als vertegenwoordigers van de Delftse clubs voor de binnensport. Na een kort welkomstwoord door Sportraad-voorzitter Wicher Schreuders maakte de burgemeester, ook deze keer vergezeld van een tweetal ambtenaren, wederom een rondje langs de tafels waar diverse clubs waren samen gebracht. De vijfde tafel was overigens ingeruimd voor het Bestuur van de Sportraad, dat als laatste met de burgemeester van gedachten wisselde. Ook deze keer verliepen de gesprekken op een plezierige en constructieve wijze. Men bleef onderling nog geruime tijd napraten. De burgemeester en haar ambtenaren verlieten rond 22.30 uur de kantine van TTV DHC.