De tussenstanden

sport

DELFT - De competities zijn halverwege. Een mooi moment om te kijken hoe de ploegen ervoor staan.

In de eerste klasse zaterdag verspeelde Nootdorp begint Nootdorp als tweede aan de tweede seizoenshelft. Vitesse Delft is met een keurige zevende plaats ook in het linkerrijtje terug te vinden.
In de derde klasse B presteert Ariston '80 met een vierde plaats verrassend goed, terwijl Schipluiden als achtste het rechterrijtje aanvoert. In 3C bevindt DSVP zich met een tiende plaats net buiten de gevarenzone.
In de vierde klasse staat Concordia negende, DVC tiende en DHC twaalfde. De ploegen liggen dus niet alleen geografisch gezien dicht bij elkaar.

De zondagtak van DHC stelt enigszins teleur. Waar hij vorig jaar nog deelnam aan de nacompetitie, bezet hij nu de twaalfde plaats.
In de tweede klasse sluit Den Hoorn de eerste seizoenshelft af als trotse koploper; Delft bezet een vierde plaats, Concordia en Wippolder staan respectievelijk zesde en zevende en RKDEO deelt de negende plaats met twee andere clubs.
Oliveo voert de ranglijst aan in de derde klasse. DHL is terug te vinden op plek 6, Full Speed staat achtste en SEP is op de twaalfde plek hekkensluiter.
Ten slotte bezet Taurus in de vierde klasse een zesde plaats, terwijl Delfia negende staat.