Vuurwerkbunker.nl verzorgt donderdag een grote vuurwerkspektakelshow in Pijnacker.
Vuurwerkbunker.nl verzorgt donderdag een grote vuurwerkspektakelshow in Pijnacker.

Vuurwerkbunker.nl geeft vuurwerkshow

Algemeen

PIJNACKER – De lucht boven Pijnacker wordt donderdag 15 december vanaf 20.00 prachtig verlicht. Dat moment gaat de vuurwerkspektakelshow van Vuurwerkbunker.nl de lucht in.

Vuurwerkbunker.nl is het nieuwe overkoepelde concept van Vuurwerk Intratuin Pijnacker & Zoetermeer met een vernieuwd totaalassortiment. In beide winkels wordt het beste kwaliteitsvuurwerk van de merken Pangu, Evolution, Wolff, Broekhoff, Lesli én Zena Vuurwerk verkocht.
Om dit nieuwe concept knallend te lanceren, zal er aanstaande donderdag een heus spektakel plaatsvinden. Om 20.00 wordt begonnen met een demonstratie om het beste wat Vuurwerkbunker.nl te bieden heeft, te laten zien. De avond wordt rond de klok van half negen afgesloten met een spetterende finaleshow.
Mis het niet en kom op donderdag 15 december naar de Zijdeweg in Pijnacker, aan het einde van industrieterrein de Boezem.
Let op: Zijdeweg is de officiële locatie van de vuurwerkspektakelshow. Eerder is de Rijskade 1a gecommuniceerd, maar hier vindt de vuurwerkshow dus níet plaats.