Lijm & Cultuur heeft sinds kort een nieuwe huurder: Stand Out Now!
Lijm & Cultuur heeft sinds kort een nieuwe huurder: Stand Out Now!

Bouwen en brainstormen, transformaties en innovaties bij Lijm & Cultuur

cultuur

Er wordt gebouwd en verbouwd bij Lijm & Cultuur. Het terrein en de mensen die er gebruik van maken zijn constant in beweging.

De ene keer om inhoudelijk met elkaar aan de slag te gaan tijdens een cursus, workshop of congres, de andere keer om te dineren of te feesten. Lijm & Cultuur heeft een nieuwe huurder: Stand Out Now! Het is een start-up opgericht door vijf studenten van de TU Delft. Stand Out Now brengt studenten met experts vanuit bedrijven samen in creatieve brainstorming trajecten. Door middel van hun unieke creatieve proces versnellen ze innovaties in de breedste zin van het woord. Variërend van het bedenken van nieuwe producten of diensten, tot het vormgeven van nieuwe verdienmodellen in snel veranderende markten. Inmiddels is het bedrijf net iets meer dan twee jaar oud, is het team uitgegroeid tot 20 parttimers en fulltimers en hebben ze succesvolle projecten afgerond voor onder meer KPN, Interpolis en de gemeente Schiedam.
Lijm & Cultuur is het inspirerende speelterrein waar Stand Out Now zich helemaal thuis voelt. De sfeer die deze unieke locatie met zich meebrengt is perfect voor het faciliteren van brainstorms. Lijkt het u leuk om kennis met hen te maken? Kom vooral een keer langs bij ze op kantoor of bezoek voor meer info eens de website www.standoutnow.nl.

Bouwen en verbouwen
Bij Lijm & Cultuur is geen dag hetzelfde. Elk evenement en elk seizoen heeft zijn eigen karakter en sfeer. Tegelijk wordt hard gewerkt aan het herstellen en opknappen van een van de oude loodsen achter het Experiment. Erfgoed vergt nu eenmaal onderhoud. Vanwege de renovatie is ons restaurant Experiment Delft tijdelijk verplaatst naar de Chemie. Als je er nog niet geweest bent, of nieuwsgierig bent naar de wintersfeer van dit moment, kom dan langs voor een kop koffie, of om te werken, te lunchen of te borrelen. Experiment Delft is open op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Www.experimentdelft.nl.

Meer info
Meer weten over Lijm & Cultuur? Bel dan 015 262 9400 of kijk op www.lijmencultuur.nl