Eén van de nieuwste aanwinsten in de beeldentuin van World Art Delft. (foto: Willem Overkleeft)
Eén van de nieuwste aanwinsten in de beeldentuin van World Art Delft. (foto: Willem Overkleeft)

WORLD ART DELFT is in kerstsfeer

cultuur

World Art Delft is in alle seizoenen een paradijsje op aarde. Maar in de winterse tijd biedt World Art Delft alle mogelijkheden voor een sfeervol bezoek.

Wat te denken van een zondagochtendconcert? Het muziekensemble Camerata Delft brengt op zondag 18 december van 11.00 uur tot 12.00 uur in de galerie van World Art Delft aan de Rotterdamseweg 205 in Delft een speciaal kerstconcert. Op het programma staan de tweede orkestsuite voor fluit en strijkers, inclusief de beroemde badinerie, van Johann Sebastian Bach en een concerto grosso van Arcangelo Corelli, dat gecomponeerd is voor de kerstnacht.

Het kerstconcert bij World Art Delft kost 17 euro 50. Voor Vrienden van World Art Delft is de toegang 12 euro 50, inclusief koffie met iets lekkers.

Wat is er heerlijker dan na dit concert een winterse wandeling te maken door de beeldentuin van World Art Delft? Het winters licht biedt een nieuw zicht op de beelden en installaties in de tuinen. Neem gerust uw fotocamera mee. Wellicht maken uw foto's een kans om op de website van World Art Delft - www.worldartdelft.nl - geplaatst te worden. Maar niets hoeft. Kom fijn struinen door de beeldentuin of maak een heerlijke wandeling door het beeldenpark.