Gasten van De Chinese Muur kunnen in een sfeervol restaurant genieten van specialiteiten uit de Chinese, Indische, Japanse en Thaise keuken.
Gasten van De Chinese Muur kunnen in een sfeervol restaurant genieten van specialiteiten uit de Chinese, Indische, Japanse en Thaise keuken.

Bij restaurant De Chinese Muur is het in december genieten van heerlijk eten in een heel gezellige sfeer

lopende zaken

DEN HAAG – Het is onmiskenbaar Kersttijd bij Chinees-Indisch restaurant De Chinese Muur aan de Jan Thijssenweg 16 in Den Haag (vlakbij Drievliet). Het 350 plaatsen tellende, toch altijd al sfeervolle restaurant is met mooie versieringen helemaal in de juiste sfeer gebracht.

Rond de Kerstdagen is het restaurant al redelijk vol, maar u kunt altijd een poging wagen. Ook in de rest van de decembermaand zullen de gasten zich hier erg prettig voelen. Net zoals vele gasten hier het afgelopen jaar een fijne tijd hebben doorgebracht. "Terugkijkend zijn we heel tevreden over het afgelopen jaar", zegt de manager. "Ondanks de economisch wat mindere periode hebben wij een goed en stabiel jaar gedraaid. Al twintig jaar hebben we onze gasten een goed concept te bieden en daarom blijft men hier graag komen. Ook als de economie wat minder is."

In het concept van De Chinese Muur draait het om specialiteiten van de beste kwaliteit uit de Chinese, Indische, Japanse en Thaise keuken. Het Grand Buffet omvat een Soepbar, een Salade Buffet, een Hors d'Oeuvre Buffet, een Oriëntaals warm Buffet, een Grill Buffet, een Tipanyaki Buffet en een Sushibar. Uiteraard zijn ook de vegetarische gerechten heel smaakvol.

De gasten kunnen bovendien altijd rekenen op een prima service en ze betalen voor dit alles niet al te hoge prijzen. "Het is daarom een perfect idee om in december een bezoek te brengen aan ons sfeervolle restaurant", zegt de manager. "We zijn iedereen dankbaar die De Chinese Muur al heeft bezocht. Uiteraard wensen we al onze nieuwe en bestaande relaties en klanten heel fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling. We hopen hen in het nieuwe jaar weer te ontmoeten."
Reserveren via (070) 399 27 76 of (070) 399 82 26. Voor meer informatie: www.chinesemuurdenhaag.nl.